Βάζει το χέρι της σε μηλόξιδο δύο φορές την εβδομάδα. Μόλις μάθετε τον λόγο θα το κάνετε κι εσείς!

1Αν πάσχετε από πόνο στις αρθρώσεις, τότε ξέρετε ότι είναι σοβαρό το πρόβλημα, αφού επηρεάζει κάθε τομέα της ζωής σας. Κάθε άνθρωπος ο οποίος πάσχει από αυτό τον τύπο πόνου ισχυρίζεται ότι τα κοινά φάρμακα είναι προσωρινή λύση.

Ο πόνος των αρθρώσεων και τα συμπτώματά του μπορούν να μειωθούν απλά αλλάζοντας τη δίαιτα και τον τρόπο ζωής σας.

Η Ana H. έπασχε από σοβαρό πόνο στις αρθρώσεις και αποφάσισε να δοκιμάσει ένα φυσικό φάρμακο. Δούλευε σαν δαχτυλογράφος όλη της τη ζωή και η δουλεία της είχε σαν αποτέλεσμα αυτή την ασθένεια.

4657

«Εδώ και δύο χρόνια παλεύομαι ενάντια στον πόνο των αρθρώσεων και των χεριών, και οι γιατροί με διέγνωσαν με αρθρίτιδα που προκλήθηκε από τη σκληρή δουλειά και την κακή διατροφή. Μιας και δεν έχω σχέση με τη χημεία, αποφάσισα να δοκιμάσω μια φυσική λύση και χαίρομαι που το έκανα. Μίλησα με το γιατρό και είπε ότι μπορώ να δοκιμάσω μηλόξιδο, αλλά θα πρέπει να επιμένω. Άρχισα να το χρησιμοποιώ και τώρα μετά από δύο μήνες μπορώ να πω ότι είμαι κάπως καλύτερα. Τον πρώτο μήνα το έκανα 3 φορές τη βδομάδα, και τώρα 2. Έβαζα τα χέρια στο ξίδι πριν πέσω για ύπνο και όντως θεράπευσα τον πόνο και το μούδιασμα στα χέρια. Χρησιμοποίησα ένα φυσικό μίγμα από μηλόξιδο και νερό με λίγο μέλι. Θέλω να το προτείνω σε όλους, γιατί τα κατάφερα.» λέει η Ana H.

Το μηλόξιδο είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό το οποίο καθαρίζει το σώμα από τις τοξίνες και επίσης είναι τέλειο για τον πόνο των αρθρώσεων.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους και να σας βοηθήσει να ξεφορτωθείτε τον πόνο των αρθρώσεων:

Τρίψιμο
Ετοιμάστε ένα μίγμα με 1 κουταλιά ελαιόλαδο και 2 κουταλιές μηλόξιδο. Βάλτε το μίγμα πάνω στις αρθρώσεις που πονάνε.
Θεραπευτικό φίλτρο
Βάλτε 3 κουταλιές μηλόξιδο και 300 ml ή λίγο χυμό φρούτων και ετοιμάστε το θεραπευτικό σας φίλτρο. Πρέπει να το καταναλώνετε 3 φορές τη μέρα, πριν το γεύμα.
Μπανιο
Βάλτε μια κούπα μηλόξιδο και 6 κούπες νερό και μετά μουλιάστε τα χέρια ή τα πόδια σας στο μίγμα. Μπορείτε να το κάνετε και κομπρέσα σε άλλες περιοχές που πονάνε.
Ο πόνος των αρθρώσεων είναι πολύ δυσάρεστος και επηρεάζει την καθημερινή ζωή. Επομένως, δοκιμάστε αυτές τις φυσικές θεραπείες και θα καταπραΰνετε τον πόνο με επιτυχία.

Πηγή

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *