Δεν υπάρχει η Λιάνα Κανέλλη! Ακούστε πως αποκάλεσε τον Βαρουφάκη και κλάψτε από τα ΓΕΛΙΑ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

27Ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρέπει, δεν θέλει και δεν μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα του δηλώνει η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη στον Focus fm 103,6 ενώ παράλληλα υπογραμμίζει πως «αυτό που κάνει μετεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ, με αυτά που έλεγε προεκλογικά, δεν έχουν καμία σχέση».

Αναφορικά με την συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η κ. Κανέλλη σημειώνει ότι υπήρχε ζύμωση ένα χρόνο πριν μεταξύ των δύο κομμάτων, απλά δεν το είχε ανακοινώσει ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά «μέχρι που βγήκαν τα τρενάκια», όπως δηλώνει χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΚΚΕ.

Για τη συμφωνία στο Eurogroup η κ. Κανέλλη υπογραμμίζει ότι για το λαό «τώρα αρχίζουν οι θυσίες», συμπληρώνοντας παράλληλα πως «Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αυτή τη στιγμή δεν κάνουν κάτι άλλο από το να εφαρμόζουν τη φράση του κ. Τσίπρα «Πάση θυσία στο ευρώ»

Η Λιάνα Κανέλλη χαρακτήρισε τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη «περσόνα» συμπληρώνοντας πως «προνομιακά από το 2008 και μετά ο Βαρουφάκης έβγαινε μόνος του στα κανάλια, δηλαδή αντιπολιτευτικό λόγο, σύγκρουση με τον Βαρουφάκη δεν έχει κάνει κανείς εκτός από τους παρουσιαστές.

Ανήκει στην γενιά των διαδικτυακώς προβεβλημένων οικονομολόγων μιας νέο-κεϋνσιανής σχολής πασπαλισμένη με ελευθεριάζοντα Μαρξισμό » δηλώνει η κ. Κανέλλη.

Ερωτώμενη για το αν είναι ικανός ο υπουργός Οικονομικών να διαχειριστεί τη βόμβα που έχει στα χέρια του η βουλευτής του ΚΚΕ απάντησε, «αφού αυτός πιστεύει σε αυτού του είδους τις καπιταλιστικές βόμβες».

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *