Είμαστε με τα καλά μας; Άφησε το παιδί τους να κάνει βόλτα στη ράχη τεράστιου αλιγάτορα! (video)

1Σάλο έχει προκαλέσει ένα video που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, και απεικονίζεται ένα κοριτσάκι (το πολύ 5 ετών), να κάνει «βόλτα» στη ράχη ενός αλιγάτορα 2,5 μέτρων, με τους γονείς της μικρής να το επικροτούν και την μητέρα της να τραβά περήφανη φωτογραφίες κατά την διάρκεια ενός πάρτι γενεθλίων.

Αν αναρωτιέστε τώρα τι… δουλειά είχε το επικίνδυνο και σαρκοβόρο ερπετό στο πάρτι γενεθλίων, να σας ενημερώσουμε πως «συμμετείχε» στην καμπάνια μιας αμερικανικής οικολογικής οργάνωσης για τη διάσωση των ερπετών απ’ τη μαζική εξόντωση.

Όπως θα δείτε και στο video που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, ο αλιγάτορας με το παιδί στην ράχη του, «κόβει» βόλτες μέσα στο μικρό δωμάτιο, ενώ οι ενήλικες παρακολουθούν το θέαμα σκασμένοι στα γέλια.

Το παιδάκι προφανώς τρομαγμένο, πηδά κάτω κάποια στιγμή και τρέχει να φύγει, αλλά οι ενήλικες το προτρέπουν να συνεχίσει την… «βόλτα».

Το περιστατικό συνέβη στη διάρκεια εκδήλωσης της Cold Blooded Creatures («Ψυχρόαιμα Πλάσματα»), μιας οργάνωσης που εδρεύει στο Σικάγο κι οργανώνει συχνά τέτοιου είδους εκδηλώσεις, όπου ο κόσμος μπορεί να πλησιάσει αλιγάτορες.

Στα social media πάντως όπου και έγινε viral, οι αντιδράσεις δεν ήταν καλές, με τα αρνητικά σχόλια για τους γονείς της μικρής να αναφέρουν:

«Τα ερπετά αυτά είναι απρόβλεπτα, όσο κι αν τα έχει ταϊσει κανείς προηγουμένως…»

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *