Αυτό το ζευγάρι αγόρασε μια σπηλιά για 1€ και την μετέτρεψε σε ένα απίστευτο μικρό σπίτι.

Με την αγορά ενός σπιτιού να είναι ένα δύσκολο πράγμα και ότι πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να βρούνε μια σταθερή δουλειά οι νέοι στρέφονται σε νέες εναλλακτικές λύσεις. Αυτό το νεαρό ζευγάρι ο Alexis Lamoureux και η Lotte van Riel, κατάφεραν να αγοράσουν ένα σπήλαιο στην κοιλάδα του Λίγηρα, στη Γαλλία για ένα ευτελές ποσό, μόλις € 1 σε δημοπρασία. Το σπήλαιο μετατράπηκε σε ένα πάρα πολύ εντυπωσιακό σπίτι που ο καθένας θα ζήλευε.

Γιατί όμως να μείνουμε μέσα σε μια σπηλιά ;

Ζώντας σε μια σπηλιά είναι εξαιρετικά πιο ευεργετικό από ό, τι μπορεί να υποθέσει κανείς, και είναι πραγματικά αρκετά δημοφιλής. Στην Κίνα μόνο, υπάρχουν κατ ‘εκτίμηση 40 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε σπηλιές, για να μην αναφέρουμε όλες τις αποικίες σπήλαια που βρίσκονται διασκορπισμένα σε όλη την Ευρώπη σε χώρες όπως η Γαλλία, η Ισπανία και η Ιταλία.

Μια τέτοια λύση μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα. Είναι η φθηνότερη λύση σε θέμα κατασκευής και συντήρησης. Αυτό συμβαίνει επειδή ο πυρήνας – θεμέλιο είναι ήδη εκεί από την φύση του ενσωματωμένος και δημιουργεί κιόλας μια καλή μόνωση που σημαίνει λιγότερο κρύο το χειμώνα και λιγότερη ζέστη το καλοκαίρι.

Ποτέ ξανά δεν θα νιώσετε ναυτία κοιτάζοντας τον λογαριασμό θέρμανσης σας μετά από ένα πολύ ψυχρό χειμώνα.

Τα σπήλαια είναι επίσης εξαιρετικά ασφαλή. Παρά τα όσα μπορεί να υποθέσει κανείς, οι σπηλιές δεν είναι γνωστές στην καταρρεύσει και συνήθως μένουν ανεπηρέαστες από τους σεισμούς. Το μεγαλύτερο ίσως πρόβλημα είναι η υγρασία.

Με όλα αυτά κατά νου ο Lamoureux προχώρησε σε αναζήτηση για ένα δάνειο € 25.000, προκειμένου να δημιουργηθεί το σπήλαιο το όνειρό του. Το νεαρό ζευγάρι εργάστηκε στο εστιατόριο του πατέρα του Lamoureux για τρία χρόνια και με επιμέλεια έδωσαν τα χρήματά τους, προκειμένου να αρχίσουν οι εργασίες για τη μετατροπή της σπηλιά τους ένα σπίτι.

Δείτε τις φωτογραφίες :

Πηγη apisteuta

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *