Σας έχει επισκεφθεί στον Ύπνο σας ένα Αγαπημένο Πρόσωπο που Χάσατε; Δείτε ΠΩΣ θα το Καταλάβετε…

1Έχετε νιώσει ότι σας έχει επισκεφτεί στα όνειρά σας κάποιος αγαπημένος σας που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή; Αν ναι, τότε έχεte βιώσει ένα «όνειρο επίσκεψης» και πρέπει να θεωρείτε τον εαυτό σας πολύ τυχερό.

Αν και είναι ένα από πιο συναρπαστικά και πνευματικά όνειρα, αυτού του είδους τα όνειρα τα καλύπτει ένα πέπλο μυστηρίου. Οι ειδικοί μόλις τώρα ξεκινούν να ανακαλύπτουν καινούρια πράγματα για αυτό τον εκπληκτικό άλλο κόσμο. Σύμφωνα με ένα άρθρο από τον καθηγητή Patrick McNamara για το περιοδικό Psychology Today, τα όνειρα επίσκεψης έχουν μερικά κοινά χαρακτηριστικά. Ένα περιλαμβάνει τα φυσικά χαρακτηριστικά του αποθανόντος ατόμου κατά τη διάρκεiα του ονείρου, π.χ. υγιής ή άρρωστος, και το άλλο περιλαμβάνει τα συναισθήματα που νιώθει αυτός που ονειρεύεται κατά την επίσκεψη (γαλήνη ή φόβο).

«Ο αποθανών εμφανίζεται όπως ήταν και στη ζωή, παρά όταν ήταν άρρωστος ή κάτι άλλο,» γράφει ο καθηγητής McNamara. «Στην πραγματικότητα ο αποθανών εμφανίζεται πολύ νεότερος ή πιο υγιής από όσο ήταν όταν πέθανε. Ο αποθανών μεταφέρει μήνυμα διαβεβαίωσης σε αυτόν που ονειρεύεται. “Είμαι καλά και είμαι ακόμα μαζί σου”. Αυτό το μήνυμα τείνει να μεταδίδεται τηλεπαθητικά ή πνευματικά, και όχι μέσω του πνευματικού λόγου. Τα όνειρα επίσκεψης είναι σχεδόν πάντα ξεκάθαρα, ζωντανά, έντονα και βιώνονται σαν πραγματικές επισκέψεις όταν το άτομο ξυπνάει.»Η Lauri Moore είναι επαγγελματίας μέντιουμ. Στο βίντεο που ακολουθεί, θα μάθετε περισσότερα για τα όνειρα επίσκεψης και πως θα καταλάβετε όταν θα βιώσετε κάποιο.

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *