Χάζευε τα Κύματα της Θάλασσας κατά τη διάρκεια μιας Καταιγίδας. Αυτό που αντίκρισε δευτερόλεπτα μετά, τον έκανε να Παγώσει! [Βίντεο]

Ένας άντρας τράβηξε ένα εντυπωσιακό βίντεο κεραυνού να πέφτει μέσα στην θάλασσα στην Daytona Beach στην Φλόριντα. Ο άντρας αυτός ονομάζεται Clint Blevis και κατάφερε να καταγράψει κεραυνούς να χτυπάνε την θάλασσα και μάλιστα από κοντινή απόσταση.

Σύμφωνα με την επιστημονική κριτική του βίντεο, ο τεράστιος αυτός κεραυνός ονομάζεται κεραυνός δευτέρου βαθμού. Το HowStuffWorks εξηγεί το φαινόμενο λέγοντας: «Είναι πιθανό μετά τον κύριο κεραυνό να ακολουθήσουν 30-40 δευτερεύοντες κεραυνοί.

Αναλόγως τον χρόνο καθυστέρησης, μπορεί να δούμε έναν κύριο κεραυνό που διαρκεί για ώρα ή ένα κύριο κεραυνό τον οποίο ακολουθούν λάμψεις». Όποια κι αν είναι η επιστημονική του ονομασία, το φαινόμενο είναι πραγματικά συναρπαστικό!

Μετά τους μικρούς κεραυνούς, ο Clint κατάφερε να καταγράψει έναν τεράστιο κεραυνό που είναι τόσο ισχυρός που αφήνει μια λωρίδα καμένου αέρα στον ουρανό! Δεν βλέπουμε κεραυνούς από τόσο κοντά – χωρίς τις καταστροφικές τους συνέπειες.

https://youtu.be/xrWM3vh41Bw

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *