Έρχονται 7-8, φεύγουν άλλοι τόσοι από Ολυμπιακό

1Η πρόκριση επί της Αρούκα ήρθε, αλλά η εικόνα του Ολυμπιακού έδειξε πως απαιτούνται πολλές αλλαγές στο ρόστερ για να παρουσιάσουν οι «ερυθρόλευκοι» ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο σε Ελλάδα και Europa League. Το «αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό» που ακούστηκε χθες από τις κερκίδες ήταν ένα μήνυμα που ελήφθη από τη διοίκηση της ΠΑΕ, η οποία προχωρά σε κοσμογονικές αλλαγές στην ομάδα προχωρώντας στην αντικατάσταση της μισής ομάδας.

Μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, την ερχόμενη Τετάρτη (31/8), ο Ολυμπιακός αναμένεται να προχωρήσει-σύμφωνα με τον «Γαύρο»-σε 7 ή 8 προσθήκες παικτών: θα πάρει δύο φορ, δύο στόπερ, έναν εξτρέμ, έναν αριστερό μπακ και έναν ή δύο μέσους. Ασφαλώς οι μεταγραφές αυτές συνεπάγονται ίσως και αντίστοιχο αριθμό αποχωρήσεων.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται για την ώρα μόνο η προσθήκη του Ταρίκ Ελιουνούσι, με τον 28χρονο Νορβηγό αριστερό εξτρέμ της Χόφενχαϊμ να αναμένεται σήμερα το μεσημέρι (13:00) στην Αθήνα για να τελειώσει η μεταγραφή του. Είναι πιθανό, δε, να υπάρξει αποχώρηση ενός εκ των Σεμπά ή Πάρντο, ίσως ΚΑΙ των δύο.

Από εκεί και πέρα, αρχίζει ο καταιγισμός ονομάτων. Για τη θέση του σέντερ φορ η περίπτωση του Νιλμάρ «ναυαγεί» καθώς η Αλ Νασρ δεν καλύπτει ούτε ευρώ από το χρέος 1,2 εκατ. ευρώ στον Βραζιλιάνο φορ. Πολύ κοντά είναι ο Όσκαρ Καρντόσο, όπως επιβεβαιώθηκε από τον αντιπρόεδρο της Τραμπζονσπόρ. «Είναι πολύ πιθανό να κλείσει Ολυμπιακό ο Καρντόσο. Καθόλου δεν το αποκλείω να πάει στην Ελλάδα. Πιστεύω πως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την εβδομάδα που μας έρχεται», ανέφερε. Ο Άλαν Πουλίδο αναμένεται να πωληθεί, ενώ δεν αποκλείεται το ίδιο να γίνει ΚΑΙ με τον Ιντέγε Μπράουν.

Για το κέντρο άμυνας, εκτιμάται πως δύο εκ των Ντα Κόστα, Μποτία και Σιόβα θα πωληθούν. Ο Τιάγκο Ιλόρι θεωρείται ουσιαστικά «κλεισμένος», ενώ ακούγονται και τα ονόματα των Τζόλεον Λέσκοτ (που είναι σε επαφή με την ΑΕΚ) και Φιλίπ Σεντέρος.

Υπάρχει πρόθεση και για την απόκτηση αριστερού μπακ, μιας και με μοναδική σίγουρη λύση τον Ντε Λα Μπέγια δεν υπάρχει ασφάλεια. Ο Σουηδός Μάρτιν Όλσον είναι στα υπόψη για τη συγκεκριμένη θέση.

Όσο για τη μεσαία γραμμή, ο Σεΐκ Τιοτέ της Νιούκαστλ λέγεται πως είναι πολύ κοντά στο λιμάνι.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *