Απίστευτη διάσωση! Πατέρας πέταξε τα παιδιά του από το φλεγόμενο κτήριο! (vid)

1Η πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι της άτυχης οικογένειας λίγο έλειψε να τους στοιχίσει τη ζωή, με τον πατέρα να γίνεται ήρωας και να σώζει τα παιδιά και τη γυναίκα του!

to περιστατικό σημειώθηκε πριν από περίπου μία εβδομάδα στη Ρωσία, με τον Βίταλι και την Έλενα να πετούν τα μικρά παιδιά τους, Ζένιου και Ξένια, από το παράθυρο του διαμερίσματός τους στον 5ο όροφο! Στη συνέχεια, πήδηξαν και οι ίδιοι!

Για καλή τους τύχη, μία ομάδα περίπου 20 ατόμων είχε συγκεντρωθεί από κάτω, για να τους πιάσουν, και τα κατάφεραν!

Η Έλενα είπε στη ρωσική ιστοσελίδα «Newinform»: «Ο μαύρος καπνός είχε γεμίσει όλο το διαμέρισμα και παραλίγο να πνιγούμε. Και έχω ένα παιδί 11 χρονών με καρδιοπάθεια. Βγάλαμε τα πάντα στο μπαλκόνι και ο άντρας μο είπε “θα πηδήξουμε, αλλιώς δεν μπορούμε να ξεφύγουμε”».

Οι αυτόπτες μάρτυρες κατάφεραν να τραβήξουν βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο πατέρας να πετάει πρώτα το μικρότερο παιδί της οικογένειας, και στη συνέχεια το δεύτερο.

Αργότερα, φαίνεται η μητέρα να κρεμιέται από το μπαλκόνι και να πηδάει, με τον πατέρα να ακολουθεί, να κοντοστέκεται και να προσεύχεται, πρην πηδήξει κι εκείνος.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα δύο παιδιά και η μητέρα, προσγειώθηκαν με ασφάλεια, ενώ ο ήρωας πατέρας τραυματίστηκε στη σπονδυλική στήλη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι εναπομείναντες κάτοικοι της περιοχής απομακρύνθηκαν από το σημείο, με τρία πυροσβεστικά οχήματα να φτάνουν για να σβήσουν τη φωτιά που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή στην τετραμελή οικογένεια.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *