Απατεώνας ή ιδιοφυΐα: Ο άνθρωπος που νίκησε το Τέρας στον «Εκατομμυριούχο» με ένα φοβερό κόλπο! (βίντεο)

Τόσα χρόνια στον «Εκατομμυριούχο» έχουμε δει κόλπα αδιανόητα από παίκτες που μπήκαν στο πλατώ αποφασισμένοι να νικήσουν το Τέρας και να φύγουν με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στην τσέπη. Μόνο ένας, όμως, κατάφερε να γελοιοποιήσει το Τέρας σε τέτοιο βαθμό που μέχρι σήμερα θεωρείται ο πιο δαιμόνιος παίκτης που είδαμε ποτέ σε όλες τις εκδοχές του παιχνιδιού σε ολόκληρο τον κόσμο.

Και το όνομα αυτού; Khaled El – Katateny. Ο 19χρονος φοιτητής Νομικής από την Αυστραλία κατάφερε να κάνει τους πάντες να απορούν με τη συμπεριφορά και την άνεσή του όσο βρισκόταν στο «Millionaire Hot Seat» της χώρας του, αποδεικνύοντας πως όλα τελικά είναι θέμα τακτικής.

Ακολουθώντας το ρητό του Σωκράτη «ἕν οἶδα, ὅτι οὐδέν οἶδα», ο Khaled τρέλανε κυριολεκτικά κοινό και παρουσιαστή σε σημείο που κανείς δεν πίστευε πως ο άνθρωπος αυτός θα έφευγε από το παιχνίδι με χρήματα. Έπεσαν όλοι έξω.

Ο νεαρός κέρδισε 100.000 δολάρια σχεδόν άκοπα, με τον ίδιο να παραδέχεται αργότερα πως μόνο τυχαία δεν ήταν η νίκη του, παρότι έμοιαζε να παίζει εντελώς στα τυφλά. Αντιθέτως, οφείλεται σε ένα μεγαλοφυές σχέδιο που κανείς δε μπόρεσε να αντιληφθεί…

Ποιο ήταν αυτό;

Η… φτιαχτή άγνοια και η προσεκτική ανάλυση των αντιδράσεων του παρουσιαστή. Σε κάθε ερώτηση που ο παρουσιαστής Eddie McGuire του έθετε (ακόμα και σε εκείνη που αφορούσε στο αντικείμενο των σπουδών του), εκείνος υποστήριζε πως δεν έχει ιδέα για την απάντηση, βρίσκοντας παράλληλα φαινομενικά κουτές αιτίες για τις οποίες κάθε φορά επέλεγε τη σωστή.

Κάνοντας συνεχώς πλάκα, αστειευόμενος με το κοινό και ζητώντας από τον παρουσιαστή να βγάλουν selfie μετά το τέλος του παιχνιδιού, έγινε συμπαθής σχεδόν αμέσως, χωρίς όμως να εντυπωσιάζει κανέναν με τις γνώσεις του.

Σατανικό, σωστά;

Μόλις έφτασε η ώρα να απαντήσει στην τελευταία ερώτηση για τις 100.000 δολάρια και ρωτήθηκε τι θα κάνει τα χρήματα αν τελικά τα κερδίσει, ο Khaled δήλωσε ότι θα αγοράσει 10 jet-ski για κείνον και τους φίλους του, επιλέγοντας ξανά τη σωστή απάντηση με τη δικαιολογία πως… είχε πολλή ώρα να ποντάρει στο D!

Αφού κέρδισε τα χρήματα, υποστήριξε πως οι γνώσεις του είναι πολύ μεγαλύτερες από εκείνες που κανείς θα πίστευε. Για την ακρίβεια, δήλωσε πως για κακή τύχη του Τέρατος, γνωρίζει τη γλώσσα του σώματος, με αποτέλεσμα να «διαβάζει» τις σωστές απαντήσεις μέσα από τον ίδιο τον παρουσιαστή.

«Ίσως εγώ σε κάνω να πιστεύεις πως δεν γνωρίζω την απάντηση», είπε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στον McGuire. Όλοι γέλασαν. Ο Khaled είχε πετύχει τον σκοπό του: Θεωρήθηκε… άσχετος.

«Δεν έπαιξα το παιχνίδι. »Έπαιξα» τον παρουσιαστή», είπε αργότερα κάνοντας τον εαυτό του να θεωρείται ο πιο πανούργος παίκτης τηλεπαιχνιδιού στα χρονικά.

Απλή τύχη ή μεγαλοφυΐα; Θα μπορούσε να απαντήσει κανείς με σιγουριά;

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *