Απομακρύνθηκε οριστικά το Grexit

1Από νέα βάση φαίνεται πως θα γίνονται οι επαφές της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας με την ελληνική Πολιτεία.

Με επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, που υπογράφει ο γενικός γραμματέας, Τζιάνι Ινφαντίνο. η UEFA αναφέρει πως ενημερώθηκε για την έγκριση του νέου αθλητικού νομοσχεδίου.

Επιπλέον εμφανίζεται έτοιμη να βοηθήσει με σεβασμό σε οποιαδήποτε περαιτέρω αναθεώρηση της αθλητικής νομοθεσίας στη χώρα μας, ζητώντας ένας εκπρόσωπος της ΕΠΟ και της FIFA να πάρει μέρος σε αυτές τις συζητήσεις.

Γίνεται αντιληπτό πλέον πως όχι μόνο δεν τίθεται θέμα αποβολής των ελληνικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις, αλλά ότι έχει αλλάξει άρδην το κλίμα.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Κύριε Κοντονή

Σας γνωστοποιούμε ότι λάβαμε την επιστολή, με ημερομηνία 12 Μαΐου 2015, με την οποία μας ενημερώνετε ότι το νομοσχέδιο “Επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό και άλλες διατάξεις” έχει εγκριθεί από την ελληνική βουλή. Παρακαλούμε, να γνωρίζετε ότι η UEFA είναι έτοιμη με σεβασμό να βοηθήσει σε οποιαδήποτε περαιτέρω αναθεώρηση της ελληνικής αθλητικής νομοθεσίας. Όμως, θα θέλαμε μετ΄ επιτάσεως να προτείνουμε ένας εκπρόσωπος της FIFA και ένας της ΕΠΟ επίσης να προσκληθούν να παρακολουθήσουν κάθε σχετική συνάντηση. Υποθέτοντας ότι αυτό είναι αποδεκτό από εσάς θα είμαστε ευτυχείς να καθορίσουμε ένα μέλος του νομικού μας τμήματος για να εργαστεί μαζί σας πάνω το θέμα».

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *