Από υπερβολική δόση ναρκωτικών ο θάνατος του Τζορτζ Μάικλ;

1Αυτό είναι το τελευταίο σενάριο που εξετάζουν οι αστυνομικοί – Κάλεσαν για κατάθεση τον τελευταίο σύντροφό του Φάντι Φαουάζ

Ένα νέο σενάριο για το τι ήταν αυτό που προκάλεσε το θάνατο του Τζορτζ Μάικλ ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή ανήμερα τα Χριστούγεννα εξετάζουν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Το σενάριο αυτό θέλει τους αστυνομικούς να φοβούνται ότι ο θάνατός του προήλθε από υπερβολική χρήση ναρκωτικών.

Γι’ αυτό, σύμφωνα με τη Daily Mirror, κάλεσαν για κατάθεση τον τελευταίο σύντροφο του τραγουδιστή, τον Φάντι Φαουάζ προκειμένου να τους πει τι γνωρίζει για τις τελευταίες ώρες του Μάικλ.

Την έρευνα έχει ανάλαβει η μονάδα μεγάλων εγκλημάτων της αστυνομίας του Thames Valley μετά το αποτέλεσμα της νεκροψίας που δεν έδειξε τι ήταν ακριβώς αυτό που προκάλεσε το θάνατο του 53χρονου τραγουδιστή αν και για την ώρα ο θάνατός του έχει χαρακτηριστεί ως «μη ύποπτος».

Η κατάθεση του Φαουάζ μαζί με όλες τις άλλες πληροφορίες που συγκεντρώνουν οι αστυνομικοί στη συνέχεια θα κατατεθούν στον ιατροδικαστή του Oxfordshire ο οποίος θα διεξάγει αργότερα σχετική έρευνα.

Παράλληλα, σύμφωνα με τη Sun, οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει από όλα τα φωτογραφικά πρακτορεία που είχαν στείλει παπαράτσι έξω από το σπίτι του Τζορτζ Μάικλ να τους παραδώσουν τις φωτογραφίες τους προκειμένου να διακριβώσουν ποιοι ήταν αυτοί που μπήκαν και βγήκαν από το σπίτι του τραγουδιστή τις τελευταίες ώρες πριν το θάνατό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φαουάζ έχει δηλώσει στην Daily Mirror ότι το βράδυ των Χριστουγέννων το πέρασε στο αυτοκίνητό του λέγοντας ότι «δεν τον είδα ποτέ το επίμαχο βράδυ. Η αστυνομία γνωρίζει τα πάντα».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *