Αυτά είναι τα διασημότερα gay ζευγάρια της showbiz!

1«Αδυναμία» στα άτομα του ίδιου φύλου έχουν μερικοί από τους γνωστότερους εκπροσώπους της showbiz, που δεν έχουν διστάσει να παραδεχθούν δημόσια τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, αλλά και να παντρευτούν κιόλας!

Πρώτος διδάξας ο Elton John, που παντρεύτηκε το 2005 τον καλό του David Furnish, ενώ έχουν υιοθετήσει παιδί.
Από τα γνωστότερα και μακροβιότερα gay ζευγάρια είναι επίσης ο George Michael με τον Kenny Goss, ο Ricky Martin με τον Carlos Gonzalez Abella που έχουν υιοθετήσει δίδυμα.

Στα χνάρια των παντρεμένων ομοφυλόφιλων και η Cynthia Nixon, η Miranda του «Sex and the City», η οποία πέρυσι απέκτησε μωρό με την σύντροφό της, Christine Marinoni, με την οποία αρραβωνιάστηκε το 2009. Παντρεμένος με άτομο του ίδιου φύλου, τον Jerry Dixon, είναι ένας ακόμα πρωταγωνιστής της σειράς, ο Mario Cantone.

Ευρύτερα γνωστός από την σχέση του με το μέλος των N*SYNC Lance Bass έγινε το 2006 ο Leichen Lehmkuhl, ο οποίος άλλαξε αγκαλιά και πλέον είναι ζευγάρι με ένα από τα αγαπημένα μοντέλα του Armani, τον Ryan Berry.

Πάνω από 20 χρόνια είναι μαζί ο σταρ του «Star Trek» George Takei και ο Brad Altman, ενώ από τα μακροβιότερα gay ζευγάρια, που έχουν παντρευτεί κιόλας, είναι η παρουσιάστρια Ellen DeGeneres και η Portia de Rossi.

Ρεκόρ έχει ακόμα ένα gay ζευγάρι: Calvin Klein και Nick Gruber έχουν 46 χρόνια διαφορά και είναι το επώνυμο ζευγάρι με την μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας ever!

Η τηλεπερσόνα Tila Tequila ήταν ζευγάρι με την Courtenay Semel για αρκετό καιρό, η Lindsay Lohan παραδέχτηκε πως έπαιξε ειδύλλιο με την dj Samantha Ronson (με την οποία έχουν κάνει το ίδιο τατουάζ, μια καρδούλα), ενώ στο κόκκινο χαλί παραδέχθηκε τον δεσμό της με την Tasya van Ree​ η ηθοποιός Amber Heard.

Για το τέλος αφήσαμε έναν επώνυμο gay που επίσης χώρισε: ο πρωταγωνιστής του «Grey’s Anatomy» T.R. Knight είναι πλέον single, μετά το τέλος της δύο ετών σχέσης του με τον «κοινό θνητό» Mark Cornelson.

Πηγη athensgo

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *