Αυτός ο παπαγάλος λατρεύει τον Έλβις Πρίσλεϊ [vid]

Ο ένας παπαγάλος εκστασιάζεται ακούγοντας τραγούδι του Έλβις Πρίσλεϊ, ενώ ο άλλος δεν είναι και τόσο φαν! Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο.
Δύο παπαγάλοι, ένας αρσενικός και ένας θηλυκός. Ένας εξωστρεφής χαρακτήρας με ταλέντο στο χορό και ένα συγκρατημένο παπαγαλάκι που απλά θέλει την ησυχία του…

Πού όλα αυτά; Στο παρακάτω βίντεο! Ο ιδιοκτήτης τους παίρνει την κιθάρα του και αρχίζει να τραγουδά ένα τραγούδι του Έλβις Πρίσλεϊ. Από την πρώτη στιγμή, το ένα παπαγαλάκι ξεκινά να χορεύει με τον δικό του μοναδικό τρόπο με αποκορύφωμα τη στιγμή που κουνά το κεφάλι και τα φτερά του δεξιά και αριστερά.

Από την άλλη μεριά, λίγο πιο εκεί συγκεκριμένα, είναι το άλλο παπαγαλάκι που δεν φαίνεται να είναι και τόσο ενθουσιασμένο με το τραγούδι. Και όχι μόνο δεν είναι φαν του Έλβις Πρίσλεϊ αλλά και ενοχλείται με τις ξέφρενες κινήσεις του διπλανού του! Προσπαθεί με κάθε τρόπο να απομακρυνθεί και μάλιστα κάποια στιγμή σηκώνει το ένα άκρο του για να εμποδίσει τον παπαγάλο να το πλησιάσει!

“Μου θυμίζει άνδρα που προσπαθεί να φλερτάρει γυναίκα και αυτή ψάχνει από πού να σωθεί!”, σχολιάζει κάτω από το βίντεο χρήστης του Youtube. Απολαύστε το:

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *