Αυτό είναι το επίμαχο βίντεο του Έλληνα ιερέα με την 45χρονη βαφτιστιμιά του! (VIDEO)

1Στη δημοσιότητα δόθηκε το επίμαχο ερωτικό βίντεο του 67χρονου ιερέα Γεώργιου Πασσιά στο οποίο επιδίδεται σε ερωτικές και συχνά σαδομαζοχιστικές πράξεις με την 45χρονη βατιστιμιά του Έθελ Μπουζάλα.

Στο βίντεο φαίνεται η Μπουζαλά να επιδίδεται στο λεγόμενο «cake sitting» μια φετιχιστική στάση στην οποία κάθεσαι πάνω σε ένα κέικ!

Το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε πριν από λίγες μέρες και ο ιερέας, ο οποίος είχε μάλιστα διατελέσει και καγκελάριος της Ελληνικής Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής στις ΗΠΑ και προϊστάμενος των ιερέων, αναγκάστηκε να παραιτηθεί.

Όπως είχε γίνει γνωστό ο ιερέας και η 45χρονη Περουβιανή, η οποία είχε παντρευτεί Έλληνα και είχε βαφτιστεί ορθόδοξη χριστιανή, είχαν σχέση εδώ και αρκετά χρόνια παρά το γεγονός ότι και ο ιερέας ήταν παντρεμένος. Μάλιστα είχε «προάγει» την Μπουζάλα και στη θέση της διευθύντριας του σχολείου της Ενορίας παρόλο που δεν είχε ανάλογη εκπαίδευση.

Η Αρχιεπισκοπή Αμερική με ανακοίνωσή της αναγνωρίζει το «θλιβερό γεγονός», ωστόσο τονίζει ότι έχει ήδη λάβει τα απαραίτητα μέτρα σε εκκλησιαστικό επίπεδο, αρχικά με την απαλλαγή του ιερέα από τα καθήκοντά του στην ενορία του Αγίου Σπυρίδωνα στην Ουάσινγκτον Χέιτς όπου λειτουργούσε.

Παράλληλα, υπενθυμίζει ότι»”αναμάρτητος σε αυτήν την Γη ήταν μόνο ο Χριστός», καλώντας το ποίμνιο της Εκκλησίας της Αμερικής να προσευχηθεί για τα δυο πρόσωπα που ενεπλάκησαν στο σκάνδαλο.

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *