Αυτό θα είναι το συμβόλαιο του Πασκουάλ

1Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη η συνεργασία του Παναθηναϊκού Superfoods με τον Τσάβι Πασκουάλ αλλά κάτι τέτοιο αναμένεται σύντομα ακόμη και σήμερα.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει –τελικά- ποιο θα είναι το συμβόλαιο του Καταλανού τεχνικού. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Goal η συμφωνία έχει διάρκεια τριών ετών με τις απολαβές του προπονητή να φτάνουν τις 800.000 ευρώ τον χρόνο.

Σχετικά με το ρόστερ της ομάδας υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Πασκουάλ θέλει κάποιες αλλαγές. Όπως έχετε ενημερωθεί από χθες ο 44χρονος τεχνικός επιθυμεί την απόκτηση ενός ψηλού. Εισηγήθηκε την «περίπτωση» του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, τον οποίο και γνωρίζει από την Μπαρτσελόνα.

Υπάρχουν –επίσης- πληροφορίες που θέλουν τον Πασκουάλ να έχει ζητήσει ενίσχυση στις θέσεις 1-2, ενώ έχει τσεκάρει ήδη το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, σύμφωνα με σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει ο Πασκουάλ ίσως «κόψει» κάποιους από τους ξένους. Φέρονται στο «στόχαστρό» του να έχει μπει ο Τζέιμς ο οποίος θα απουσιάζει για δύο μήνες λόγω τραυματισμού αλλά και ο Φελντέιν.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *