Αυτό το ξέρατε; Υπάρχουν τροφές που καθαρίζουν τα πνευμόνια σας … Δείτε!

1Αυτό δεν είναι νέο, όλοι γνωρίζουμε ότι το κάπνισμα είναι κακό για την υγεία σας! Περιέχει πολλές καρκινογόνες ουσίες που είναι γνωστό ότι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες. Αυξάνουν τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων, του καρκίνου του πνεύμονα, το σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου, λοιμώξεις του αναπνευστικού και του άσθματος … Τέλος δεν είναι καλό για την υγεία σας για πολλούς άλλους λόγους που γνωρίζετε.

Υπάρχουν μερικά τρόφιμα για να σας βοηθήσουν να καθαρίσετε τους πνεύμονές σας! (αλλά είναι ακόμα καλύτερα να σταματήσετε το κάπνισμα …)

1.Σελήνιο

Αυτή η θρεπτική ουσία βρίσκεται στα τρόφιμα ή ως συμπλήρωμα. Επιτρέπει στο σώμα να παράγει ένα ένζυμο που λειτουργεί με την βιταμίνη Ε για την προστασία των κυτταρικών μεμβρανών των πνευμόνων.

2.Κρεμμύδια

Το κρεμμύδι βοηθά στον καθαρισμό των πνευμόνων από το Α έως το Ω.

3.Ginger

Ανοίγει τους αεραγωγούς και προωθεί την αποβολή της βλέννας. Στην κορυφή του είναι αντιβακτηριακό, αντισηπτικό και αντιφλεγμονώδες αντιμετωπίζοντας τον βήχα αποτελεσματικά.

4. γκρέιπφρουτ

Περιέχει αντιοξειδωτικά που έχουν αντικαρκινικές επιδράσεις. Το Γκρέιπφρουτ μειώνει τον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων. Και όπως το τζίντζερ, έχει αντιβακτηριακές και αντισηπτικές ιδιότητες που βοηθούν στο καθάρισμα των πνευμόνων.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *