Βουλή «στα άκρα»: «Δεν καταλάβατε ποιος κάνει κουμάντο στη χώρα σήμερα» – «Θα σας θάψουμε όπως στον Γράμμο και το Βίτσι»

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε χθες στη Βουλή, στο περιθώριο της συζήτησης για την υπόθεση Novartis. Πολιτικά στελέχη της ΝΔ και οπαδοί του κόμματος αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά και Δημήτρη Γάκη στο εντευκτήριο της Βουλής.

Οι μεν (ΣΥΡΙΖΑίοι) απείλησαν τους δε, με κλείσιμο σε φυλακή και οι δε (νεοδημοκράτες) απάντησαν με “Θάψιμο όπως σας κάναμε στο Γράμμο και στο Βίτσι”

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο ξεκίνησε στο εντευκτήριο της Βουλής όταν η Βαγενά απευθυνόμενη στους πρώτους που παρακολουθούσαν την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού φέρεται να είπε: «Αυτοί δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα, ότι δεν είναι αφεντικά του λαού και ποιοι έχουν την εξουσία και τι θα τους συμβεί».

Οι τελευταίοι απάντησαν στο στιλ «Συμμορίτες και κατσαπλιάδες δεν θα μείνετε ατιμώρητοι» κι έτσι προκλήθηκε μια… μίνι λεκτική σύρραξη.

Στο συμβάν ενεπλάκη και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Γάκης ο οποίος χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις εναντίον των νεοδημοκρατών.

Υπάρχουν, μάλιστα, πληροφορίες πως χρειάσθηκε να παρέμβει η φρουρά τη Βουλής για να… χωρίσει τα δύο στρατόπεδα.

Αξίζει να αναφερθεί πως υπάρχουν πληροφορίες για εξαιρετικά «βαριές» κουβέντες. Για το συγκεκριμένο συμβάν, η Αυγή υποστηρίζει ότι: «Πρωτοφανές επεισόδιο συνέβη στο εντευκτήριο της Βουλής από πρόσωπα που δήλωσαν ότι είναι συνεργάτες του γραφείου Σαμαρά εις βάρος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Άννας Βαγενά και Δημήτρη Γάκη. Μετά την ομιλία του πρ. πρωθυπουργού οι συγκεκριμένοι τραμπούκοι πλησίασαν τους βουλευτές αποκαλώντας τους «κατσαπλιάδες». Φώναζαν στους βουλευτές πως «θα τους ξαναφυτέψουν έτσι όπως τους φύτεψαν στο Γράμμο και στο Βίτσι»!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *