«Δίνει» στον αέρα η Κατερίνα Καινούριου την Σάσα Σταμάτη για το στιγμιότυπο που την βρίζει (βίντεο)

Ένα απίστευτο σκηνικό έγινε στην εκπομπή Ooh la la! της Κυριακής. Η Σάσα Σταμάτη κάλεσε στο τηλέφωνο την Κατερίνα Καινούργιου κι εκείνη την αποκάλεσε «ηλίθια»!

Απίστευτο σκηνικό στον αέρα του Ooh la la! Η Σάσα Σταμάτη τηλεφώνησε στην Καινούργιου κι εκείνη την αποκάλεσε ηλίθια!

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε το πρωί της Δευτέρας μέσα από το Φτιάξε καφέ να στα πω και εξήγησε πως η ίδια νόμιζε πως η Σάσα Σταμάτη της κάνει κάποια φάρσα και δεν είχε καταλάβει ότι είναι στον «αέρα». Η παρουσιάστρια μάλιστα «έδωσε» τη φίλη της, αποκαλύπτοντας πως η εκπομπή είναι μαγνητοσκοπημένη και αναρωτήθηκε «Γιατί δεν το έκοψε;»

«Να πούμε ότι όταν βγήκε η Ελένη Χατζίδου στη Σάσα που με πήρε τηλέφωνο η Σάσα, θέλω να πω το εξής: η εκπομπή της Κυριακής της Σάσας είναι «γραμμένη». Εγώ ήμουν ξαπλωμένη, ήταν 5 το απόγευμα. Βλέπω τις κλήσεις το κλείνω. Λέω κάτσε να την πάρω μετά από λίγο, τι με έχει πάρει τόσες φορές. Την παίρνω και της λέω έλα αγάπη μου κι επειδή νομίζω ότι μου κάνει φάρσες η Σάσα που έχει αυτό το στυλ και μου λέει κάτι παλαβά ότι είμαι στον αέρα και μου έπεσε μια τρέσα. Και της λέω «είσαι ηλίθια»;

Συγγνώμη κιόλας που μίλησα έτσι, νιώθω άσχημα, είναι και φίλη μου. Δεν το κατάλαβα ότι είμαι στον αέρα, αν ήξερα ότι ήμουν στον αέρα θα ήμουν πιο προσεκτική. Λέω τώρα με παίρνει πάνω στον ύπνο μου και μου κάνει φάρσες. Γιατί δεν το έκοψε; Κι εγώ ένιωσα άσχημα. Κυριακή είναι μαγνητοσκοπημένη η εκπομπή, για αυτό κι εγώ δεν το κατάλαβα και απάντησα έτσι. Εντάξει δεν χάθηκε ο κόσμος», ανέφερε συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε στο βίντεο:

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *