Δείτε πώς να ΜΗ ρυμουλκείτε ένα άλλο αυτοκίνητο [vid]

1Η ρυμούλκηση ενός άλλου αυτοκινήτου είναι πρώτα απ’ όλα παράνομη, αν δεν υπάρχει η σχετική άδεια. Και στο video θα δείτε ακριβώς γιατί.

Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν πολλοί που ρυμουλκούν χαλασμένα αυτοκίνητα για να μην πληρώσουν την οδική βοήθεια ή το γερανό. Δένουν ένα σχοινί ή ιμάντα στον κρίκο ρυμούλκησης του χαλασμένου αυτοκινήτου, δένουν την άλλη άκρη στον κρίκο ή τον κοτσαδόρο του ρυμουλκού αυτοκινήτου, κάνουν την προσευχή τους και ξεκινούν.

Η δυσκολία από εκεί και πέρα γι’ αυτόν που ρυμουλκεί είναι να κρατάει το σχοινί τεντωμένο χωρίς να σπάσει, και για τον ρυμουλκούμενο να φρενάρει εγκαίρως για να μην πέσει πάνω στον σωτήρα του.

Τα τζιμάνια του video όμως έκαναν άλλη μια εξυπνάδα: έδεσαν το χαλασμένο από τον πίσω κρίκο ρυμούλκησης. Χωρίς να σκεφτούν ότι ο οδηγός του θα έπρεπε να κοιτάζει συνεχώς προς τα πίσω και να στρίβει όπως όταν κάνει όπισθεν.

Το εγχείρημα άρχισε καλά, με τον οδηγό του ρυμουλκού να ανάβει τα αλάρμ και να παίρνει σιγά-σιγά τα μπόσικα του σχοινιού. Ξεκίνησε ομαλά, όμως ο ρυμουλκούμενος κατάλαβε ότι ήταν σε τροχιά σύγκρουσης με ένα σταματημένο Dacia Sandero. Έκοψε απότομα όλο το τιμόνι, αλλά ήταν αργά, αφού παράλληλα ο σωτήρας του γκάζωνε. Αποτέλεσμα: το ρυμουλκούμενο χτύπησε το Sandero κι αυτό, με τη σειρά του, ένα άλλο παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Έτσι, ο τύπος με τη βλάβη δεν θα έχει να πληρώσει μόνο τον μηχανικό στο συνεργείο, αλλά και τον φαναρτζή για τρία αυτοκίνητα! Αυτό θα πει κακώς εννοούμενη οικονομία…

https://youtu.be/lyeo4Sjs_rE

drive.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *