«Δεκάρι» και άλλοι για Παναθηναϊκό, στην έξοδο αρκετοί

1Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κατέστησε σαφές από την πρώτη στιγμή πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ενίσχυση το Γενάρη και ήδη έχει μεταφέρει τις πρώτες εισηγήσεις του στη διοίκηση της ΠΑΕ.

Προτεραιότητα αποτελεί η προσθήκη ενός «δεκαριού», ενός παίκτη δηλαδή που θα κινείται πίσω από τον Μπεργκ, θα αξιοποιεί τους επιθετικούς αλλά θα μπορεί και ο ίδιος να σκοράρει. Ο Βιγιαφάνιες υπολογίζεται περισσότερο ως ακραίος, ενώ ο Ιμπάρμπο είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει άμεσα. Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» δεδομένα ψάχνονται για φορ, καθώς ο Ρινάλντι απογοητεύει και ο Λέτο αδυνατεί να παίζει για πολλή ώρα και συνεχόμενα ματς. Ανάγκη ενίσχυσης διακρίνεται και στη θέση του τερματοφύλακα, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο προσθήκης εξτρέμ και αμυντικού χαφ.

Φυσικά οι 3-4 μεταγραφές που θα γίνουν συνεπάγονται και αντίστοιχες, αν όχι και περισσότερες, αποχωρήσεις. Είναι κοινό μυστικό πως γίνονται ήδη προσπάθειες να λυθεί το συμβόλαιο του Ιμπάρμπο (ο μάνατζέρ του ήταν στην Αθήνα αλλά δεν προέκυψε κάτι), αν και είναι πολύπλοκο καθώς θα πρέπει να συναινέσει και η Κάλιαρι στην οποία ανήκει. Ο Ουζουνίδης δεν είναι ικανοποιημένος από τους Ρινάλντι και Σάμπα, που επίσης συγκεντρώνουν πιθανότητες αποχώρησης, ενώ δεν αποκλείεται να προσέξει θέμα και με τους Λεντέσμα και Ιβανόφ.

Μέχρι να έρθουν ενισχύσεις, ο Μαρίνος Ουζουνίδης προτίθεται να αξιοποιήσει το υπάρχον ρόστερ, για τον επιπλέον λόγο πως στις αρχές του 2017 θα λείψουν για περίπου ένα μήνα οι Γουακάσο, Εμποκού και Κουλιμπαλί λόγω υποχρεώσεων στο Κόπα Άφρικα. Ήδη έχουν ενεργοποιηθεί οι Μπουμάλ και Χουχούμης, ενώ το ίδιο θα γίνει σύντομα και με τους Π. Βλαχοδήμο, Ρέις, αλλά και τον Τελάντερ, τον οποίο πιστεύει πολύ ο 48χρονος προπονητής. Κάποιον ή κάποιους εξ αυτών δεν αποκλείεται να δούμε στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όπου θα λείψει ο Γουακάσο μετά τη σύσπαση που παρουσίασε στο δικέφαλο. Όσο για την ενδεκάδα της Κυριακής, η πιθανότερη σύνθεση είναι Οδ. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Κουτρουμπής, Μολέντο, Ζέκα, Λουντ, Ιμπάρμπο, Βιγιαφάνιες, Εμποκού και Μπεργκ.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *