Δεν είναι μόνο το Καυτανζόγλειο

1Η αυλαία στη… δεύτερη φάση της Football League ανοίγει σήμερα, με εννέα αγώνες για τα πλέι οφ και πλέι άουτ του πρωταθλήματος. Μάχες όχι μόνο για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, αλλά και για την παραμονή στη δεύτερη κατηγορία, αφού καμία από τις ομάδες που παίζουν με αυτό τον στόχο δε θα ήθελαν να παίξουν του χρόνου στη Γ’ Εθνική.

Το ενδιαφέρον, όπως είναι φυσικό, κλέβει η αναμέτρηση της ΑΕΚ και του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, όπου τα δύο μεγάλα φαβορί για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα (έχουν 10 και 7 βαθμούς, αντίστοιχα) έρχονται από την πρώτη αγωνιστική αντιμέτωπα. Την ίδια ώρα, ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Βόλου στη Ριζούπολη και η Παναχαϊκή την Λάρισα στο Παμπελοποννησιακό.

Όσον αφορά τώρα τα πλέι άουτ, οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι στις 16:30 στο Βόρειο όμιλο. Πρόκειται για τους Πιερικός – Αναγέννηση Καρδίτσας, Τύρναβος – Αιγινιακός και Ζάκυνθος – Αγροτικός Αστέρας. Τον πρώτο λόγο για την παραμονή έχει η Ζάκυνθος που έχει έξι βαθμούς, ενώ ο Πιερικός και ο Αιγινιακός πρέπει να προσπαθήσουν πολύ αν θέλουν να είναι και του χρόνου στη Football League.

Στο Νότιο όμιλο, τέλος, τα παιχνίδια ξεκινούν στις 5 το απόγευμα. Πρόκειται για το Αχαρναϊκός – Ηρακλής Ψαχνών, το Επισκοπή – Παναιγιάλειος και το Καλλιθέα – Ερμιονίδα. Η Ερμιονίδα έχει τον πρώτο λόγο και μετά ο Παναιγιάλειος έχουν τον πρώτο λόγο για την παραμονή, ενώ «σκούρα» είναι τα πράγματα για Επισκοπή και Ηρακλή Ψαχνών

Το σημερινό πρόγραμμα

Πλέι οφ
18.00: Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός Βόλου (OTE Sport 2)
18.00: Ηρακλής – ΑΕΚ (OTE Sport 4)
18.00: Παναχαϊκή – ΑΕΛ (OTE Sport 5)

Βαθμολογία
1.ΑΕΚ 10
2.Ηρακλής 7
3.Απόλλων Σμύρνης 0
4.ΑΕΛ 0
5.Ολυμπιακός Βόλου 0
6.Παναχαϊκή 0

Πλέι άουτ

Βόρειος όμιλος
16.30: Πιερικός – Αναγέννηση Καρδίτσας
16.30: Τύρναβος – Αιγινιακός
16.30: Ζάκυνθος – Αγροτικός Αστέρας

Βαθμολογία
1.Ζάκυνθος 6
2.Αναγέννηση Καρδίτσας 2
3.Αιγινιακός 1
4.Αγροτικός Αστέρας 0
5.Πιερικός 0
6.Τύρναβος 0

Νότιος όμιλος
17.00: Αχαρναϊκός – Ηρακλής Ψαχνών
17.00: Επισκοπή – Παναιγιάλειος
17.00: Καλλιθέα – Ερμιονίδα

Βαθμολογία
1.Ερμιονίδα 8
2.Παναιγιάλειος 6
3.Αχαρναϊκός 4
4.Καλλιθέα 3
5.Επισκοπή 0
6.Ηρακλής Ψαχνών 0

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *