ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ “ΒΟΜΒΑ” ΓΙΑ ΚΡΥΦΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΝΤΑΙΑΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ

1Την ώρα που όλοι περιμένουν το δεύτερο μωρό της Κέιτ Μίντλεντον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ, ένα δημοσίευμα ήρθε να βάλει “φωτιά” στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ειδικότερα, το περιοδικό Globe αναφέρει ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν είναι το πρώτο παιδί του Κάρολου με την Νταϊάνα. Ο Ουίλιαμ και ο Χάρι έχουν μία “κρυφή” αδερφή που σήμερα είναι 33 ετών, λέγεται Σάρα και ζει σε μία μικρή πόλη στις ΗΠΑ. Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι η Σάρα έχει συναντηθεί με την Κέιτ Μίντλετον, όταν εκείνη και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχαν επισκεφθεί πρόσφατα τη Νέα Υόρκη, ενώ φιλοξενεί και φωτογραφία της…

Το εξώφυλλο του περιοδικού

Σύμφωνα πάντα με το επίμαχο δημοσίευμα, όταν η Νταϊάνα ήταν 19 ετών και προτού γίνει η σύζυγος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου είχε υποβληθεί σε τεστ γονιμότητας προκειμένου να διαπιστώσει το παλάτι αν μπορεί να κάνει παιδιά.

Ωστόσο, ένας «αδίστακτος γιατρός» κράτησε τα ωάρια της αγαπημένης πριγκίπισσας των Βρετανών και αφού τα γονιμοποίησε με σπερματοζωάρια του Καρόλου τα εμφύτευσε στην δική του σύζυγο. Έτσι ήρθε στον κόσμο η Σάρα.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναπαράγουν με επιφύλαξη το δημοσίευμα τονίζοντας ότι το ίδιο περιοδικό είχε κάνει πρωτοσέλιδο το 2012 το “θανατο” της βασίλισσας Ελισάβετ.

Πηγη lifestyle

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *