Είναι ΑΥΤΟ το ρόφημα που θα σου χαρίσει τέλεια σιλουέτα;

Τι να τον κάνεις τον fitness editor αν παρακολουθείς τους celebrities; Αφού ανιχνεύουν και δοκιμάζουν πρώτοι όλες τις νέες…
τάσεις στην διατροφή και την ευεξία! Και τελευταία, γίνεται λόγος για ένα ζεστό ρόφημα που δεν έχεις ξανακούσει. Μεταξύ άλλων, η Miranda Kerr, Heidi Klum και Katy Perry ορκίζονται στην αποτελεσματικότητά του!

Δεν είναι άλλο από το ξύδι από μηλίτη το οποίο χρησιμοποιούν στην παρασκευή απλών ζεστών ροφημάτων. Άλλοι το βάζουν σε ζεστό νερό ή σε χυμό από λεμόνι μαζί με μπαχαρικά. Άλλοι το προτιμούν σαν… σφηνάκι το πρωί. Αξίζει, ωστόσο, την έκταση που έχει πάρει;

Οι ειδικοί συμφωνούν ομόφωνα το ότι το ξύδι μηλίτη βελτιώνει την πέψη και έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες. Αυτό με τη σειρά του βελτιώνει τον μεταβολισμό, την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και την αποβολή της χοληστερόλης. Όλα αυτά, ωστόσο, στο πλαίσιο μίας ήδη ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιούς lifestyle.

Οι διατροφολόγοι μάλιστα προτείνουν να το προσθέσεις στην σαλάτα σου αντί για κανονικο ξύδι, αφού τα λαχανικά θα βοηθήσουν στην ομαλή απορρόφησή των οξέων ενώ αποθαρρύνουν το να το πιείς μόνο του! Δοκίμασέ το λοιπόν αλλά πάντα με προσοχή.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *