Επιστρέφει στη δράση ο Καραγκούνης

1Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθυντής ποδοσφαίρου των Εθνικών ομάδων βγάζει προσωρινά το κοστούμι του και φοράει ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια προκειμένου να αγωνιστεί με τη «γαλανόλευκη», στα τελευταία πέντε παιχνίδια του ομίλου.

Εδώ και καιρό, για την ακρίβεια από τα τέλη του 2014, πριν ακόμα λυθεί η συνεργασία της ομοσπονδίας με τον Κλαούντιο Ρανιέρι, ο «τυπάρας» σκεφτόταν σοβαρά να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Ζούσε από μέσα την κακή περίοδο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τον Ιταλό τεχνικό στον πάγκο.

Με εξαίρεση το ματς της πρεμιέρας κόντρα στη Ρουμανία, το οποίο παρακολούθησε ως θεατής από τα επίσημα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σε όλα τα υπόλοιπα βρισκόταν στον πάγκο της Εθνικής στο ρόλο του διευθυντή ποδοσφαίρου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ρέκορντμαν συμμετοχών της «γαλανόλευκης» δεν σταμάτησε να προπονείται όλο αυτό το διάστημα παρότι είχε ανακοινώσει την απόσυρση του για να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Γύριζε στο μυαλό του το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Εθνική και τελικά πήρε την απόφαση μετά την ισοπαλία με την Ουγγαρία. Συζήτησε αρκετά με τον Σέρχιο Μαρκαριάν που τον παρότρυνε να το κάνει και έτσι ο Γιώργος Καραγκούνης θα ενισχύσει την ομάδα στους επόμενους αγώνες, αρχής γενομένης κόντρα στα Νησιά Φερόε στις 13 Ιουνίου.

Στην πραγματικότητα, ο Γιώργος Καραγκούνης ποτέ δεν ένιωσε ότι έχει αποχωρήσει από την ενεργό δράση οπότε θα έχει τη δυνατότητα να φτάσει και να ξεπεράσει τις 140 συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *