Επτά αλήθειες που σίγουρα δεν ξέρατε για την… ευαίσθητη περιοχή της γυναίκας

1Δείτε 7 αλήθειες για το αιδοίo που σίγουρα δεν γνωρίζατε:
-Οι τρίχες του εφηβαίου εξυπηρετούν έναν ακόμα σκοπό πέραν της προστασίας του αιδoίου. Συγκρατούν τις φερομόνες που εκλύει το γυναικείο σώμα όταν είναι σε ωριμότητα/διέγερση, ώστε να προσελκύει η γυναίκα τους άντρες με σκοπό την ερωτική επαφή και τη… διαιώνιση του είδους!
-Υπάρχουν περίπου 8.000 νευρικές απολήξεις στην κλειτoρίδα που εξυπηρετούν αποκλειστικά την γυναικεία απόλαυση/ικανοποίηση κατά την επαφή. Το πέος στον άντρα έχει τις μισές νευρικές απολήξεις για τον ίδιο σκοπό.
-Το αιδoίo εκτείνεται κατά κανόνα 7-10 εκατοστά προς το εσωτερικό (βάθος), αλλά έχει τη δυνατότητα να αυξηθεί σε μέγεθος κατά 200% όταν είναι ερεθισμένο, σαν ένα “μπαλόνι”. Μην ξεχνάτε ότι το αιδοίo έχει τη δυνατότητα να είναι πολύ ελαστικό προκειμένου να μπορεί η γυναίκα να γεννήσει.
-Το αιδoίo έχει κάτι κοινό με τον καρχαρία! Περιέχει μια ουσία που είναι γνωστή ως σκουαλένιο και η οποία παράγεται και στο συκώτι του καρχαρία. Πρόκειται για μία λιπαντική ουσία που βοηθάει τους ιστούς του αιδoίoυ να παραμένουν υγροί, υγιείς και ελαστικοί.
-Κατά την επαφή, είναι δυνατό η γυναίκα να κολλήσει κάποιο Σeξουαλικά Μεταδιδόμενο Νόσημα ακόμα και αν ο σύντροφός της χρησιμοποιεί πρoφυλακτικo. Το δέρμα του αιδoίoυ είναι ευαίσθητο, μπορεί απλά να αγγίξει το μολυσμένο δέρμα του οσχέου και να μεταφερθούν έτσι κονδυλώματα, έρπης, μολυσματική τέρμινθος και ψείρες.
-Το μέσο μήκος των μικρών “χειλιών” του αιδοίου είναι μικρότερο από τα 1,9 εκατοστά. Μόνο στο 1,8% των γυναικών αυτό το σημείο είναι μεγαλύτερο από 3,8 εκατοστά.
-Ενώ οι τρίχες στο τριχωτό της κεφαλής (μαλλιά) έχουν διάρκεια ζωής ακόμα και 7 χρόνια, οι τρίχες του εφηβαίου στην γυναίκα δεν ζουν πάνω από 3 εβδομάδες. Αυτός είναι και ο λόγος που μεγαλώνουν με πολύ μεγαλύτερο ρυθμό από τα μαλλιά. Αυτή η ιδιαιτερότητα διατηρεί τις τρίχες του εφηβαίου νέες και υγιείς ανεξάρτητα από το πόσο συχνά τις… περιποιείται μια γυναίκα.
Πηγή: onmed

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *