ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ! Τα πούρα του Ντάνου, η Φουρνάρισσα και τα ακριβά ρολόγια

Πώς οργάνωσαν οι παίκτες το αλισβερίσι με τους ντόπιους

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema, η αγωνιώδης αναζήτηση τροφής ήταν ένα εκτεταμένο φαινόμενο και στις δύο παραλίες του Survivor.

Μπορεί στο Συμβούλιο του Νησιού να μίλησε μόνο ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αλλά σίγουρα δεν ήταν μόνο αυτοί που έλαβαν μέρος στο «παράνομο» αλισβερίσι.

Οι πληροφορίες, λοιπόν αναφέρουν ότι ο κύριος στόχος των ανταλλαγών των παικτών με τους ντόπιους ήταν το ψωμί, το ψάρι και το κοτόπουλο.

Μάλιστα, θέλουν τον Ντάνο να είχε ιδιαίτερη προτίμηση στη… ζάχαρη, για ευνόητους λόγους, αφού οι απαιτήσεις στον αγωνιστικό χώρο ήταν μεγάλες. Μαζί με τη ζάχαρη, κατάφερε να πάρει και σοκολάτες – αυτές είχαν τον… κωδικό «ψάρι», που έλεγε η Σόφη Πασχάλη!

Όμως ο Αγγελόπουλος (δίνοντας καλάμι και παπούτσια) εξασφάλισε για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του τσιγάρα και πούρα! Εξ ου και η αναφορά της Σόφης σε κάποιον αναπτήρα, που είδε κάποια νύχτα, όταν μαζί με τα άλλα κορίτσια της ομάδας κατασκόπευσαν τους άνδρες!

Ο Χρανιώτης από την άλλη ενδιαφέρθηκε κυρίως για ψωμί, τυρί και σαλάμι! Γι’ αυτά θυσίασε το περίφημο ρολόι, που αναφέρθηκε ήδη από συμπαίκτριές του.

Υπήρχε φούρνος στην παραλία;

Η μεγάλη πλάκα γινόταν όμως στην παραλία των Μαχητών. Οι οποίοι το έπαιξαν γενικώς… κινέζοι, όταν ο Τανιμανίδης έκανε την καταγγελία – και φυσικά μόνον ο Ορέστης Τσανγκ είχε αυτό το δικαίωμα, καθότι πράγματι Κινέζος!

Ειδικά όταν πέρναγαν τις εποχές που πείναγαν κι οι πέτρες στην παραλία τους, λόγω των συνεχών ηττών από τους Διάσημους, πύκνωσαν τις εξορμήσεις τους για λίγο φαγητό, έστω και εκτός κανονισμών. Λίγο πριν φτάσει λοιπόν κάποιος στην παραλία των Μαχητών, υπάρχει ένας φούρνος! Αυτόν τον φούρνο, τον οποίο δουλεύει μία φιλότιμη και ευαίσθητη κυρία, ανακάλυψαν οι Μαχητές και άρχισαν να τον… επισκέπτονται και τις πιο άγριες ώρες. Στην αρχή έκαναν ανταλλαγή με τη φουρνάρισσα των αντικουνουπικών και αντηλιακών κρεμών που είχαν – είναι πανάκριβα στον Άγιο Δομίνικο – με ψωμί και άλλα συναφή προϊόντα. Αργότερα, μόλις τελείωσαν οι κρέμες και τα άλλα είδη προς ανταλλαγή, εναπόθεταν τις ελπίδες τους στην καλή καρδιά της φουρνάρισσας και σχεδόν σε κάθε προσπάθειά τους, κάτι αποκόμιζαν – σφιγγόταν η καρδιά κι αυτής της καψερής, να βλέπει νέα παιδιά να περιφέρονται σαν τον Βασιλάκη Καΐλα σε ασπρόμαυρη ταινία!

Σημειωτέον ότι αδυναμία έδειχναν οι Μαχητές στο ψωμί με ψίχα καρύδας!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *