Ηλικιωμένος κατηγορείται για βιασμό 13χρονης ανήλικης από άπορη οικογένεια της Θεσσαλονίκης

Φέρεται να έδινε στο παιδί από 2 έως 10 ευρώ – Στον ανακριτή η υπόθεση
Υπόθεση που προκαλεί φρίκη ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη Θεσσαλονίκη με θλιβερό πρωταγωνιστή έναν ηλικιωμένο άνδρα που κατηγορείται ότι βίαζε για τουλάχιστον έναν χρόνο ένα
ανήλικο κορίτσι, τότε μόλις 12 ετών, εκμεταλλευόμενος την κακή οικονομική κατάσταση της οικογένειάς της. Ο ηλικιωμένος φέρεται να έδινε στο ανήλικο θύμα του από 2 μέχρι 10 ευρώ.
Η υπόθεση και το δράμα της 13χρονης ξεσκεπάστηκαν από γείτονα της οικογένειας στην ανατολική Θεσσαλονίκη, που απομάκρυνε αρχικά το παιδί από τον 81χρονο και στη συνέχεια ειδοποίησε τις διωκτικές αρχές.
Την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα προστασίας ανηλίκων της ασφάλειας. Οι αστυνομικοί έκριναν ύποπτες τις επαφές που είχε η ανήλικη με τον 81χρονο, όταν ο τελευταίος οδηγούσε την 13χρονη στο γραφείο του και στη συνέχεια κλείδωνε τις πόρτες από μέσα.
Σε βάρος του 81χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και ενδεχομένως το κατηγορητήριο να επεκταθεί στην ανάκριση. Για την οικογένεια της ανήλικης αστυνομικοί δήλωσαν ότι είναι μία «οικογένεια θύμα της κρίσης». Ωστόσο, δεν έχει εντοπιστεί κάποιο άλλο πρόβλημα που παραπέμπει σε εγκατάλειψη των παιδιών.
Η δικογραφία ήδη βρίσκεται στην Εισαγγελία για να παραπεμφθεί σε ανακριτή και να κινηθούν οι διαδικασίες σε βάρος του 81χρονου. Labels Άρθρα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *