Η απίστευτη φωνή της Lady Gaga

Σίγουρα έχει φτάσει στα αυτιά σας η είδηση, για την καταπληκτική παρουσία της Lady Gaga στο Super Bowl 51. Από τα απόλυτα συντονισμένα drones, στην επική είσοδο στάδιο και στις αλλαγές λαμπερών κοστουμιών, η Gaga συγκλόνισε με όλα τα τραγούδια της το ενθουσιώδες ακροατήριο που τραγουδούσε και χόρευε μαζί της. Η παράσταση ήταν αξέχαστη, αλλά με όλη τη λάμψη, είναι εύκολο να παραλείψουμε ότι η Gaga είναι επίσης μια απίστευτη τραγουδίστρια.

Αφαιρέθηκε η μουσική από την παράσταση της Lady Gaga στο Super Bowl και αποκαλύφθηκε η απίστευτη φωνή της!

Σε ένα βίντεο του YouTube όμως ο Arkadiusz Tuszek, μας το υπενθυμίζει. Σε αυτό, έχουν απομονωθεί τα φωνητικά του Super Bowl και επιδεικνύεται μόνο η φωνή της Gaga από τη συναυλία, χωρίς όργανα.

Παρόμοια με το acapella του Freddie Mercury, τα τραγούδια της Gaga “Poker Face” και “Born This Way” δεν περιέχουν καθόλου beats. Η παρατεταμένη σιωπή μπορεί να φαίνεται παράξενη, αλλά πιστέψτε μας, αξίζει τον κόπο, να ακούσετε τη δύναμη στη φωνή της. Φυσικά η 13 λεπτών παράστασή της απαιτούσε σημαντική σωματική αντοχή . Το σώμα και οι πνεύμονές της έπρεπε να είναι σε εξαιρετική κατάσταση για να ολοκληρώσει το έργο της. Θα σας κάνει να αναθεωρήσετε την άποψή σας για εκείνους που τραγουδούν, ενώ χορεύουν.

Εδώ είναι τα απομονωμένα φωνητικά από το Super Bowl:

https://youtu.be/CxVnMdzP0UM

Και για την ιστορία (ή αν απλά θέλετε να το παρακολουθήσετε και πάλι), εδώ είναι η πλήρης παράσταση των 13 λεπτών:

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *