Η γκολάρα από 40 μέτρα στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Κ17

Ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος πέτυχε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Κ17. Απολαύστε το μαζί με όλα τα γκολ από τα νικηφόρα ντέρμπι των Πράσινων επί των “Ερυθρόλευκων” σε επίπεδο ακαδημιών. (Video)

O Παναθηναϊκός κέρδισε μέσα σε οκτώ μέρες σε επίπεδο ακαδημιών τρεις φορές τον Ολυμπιακό για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα σε Κ20, Κ17 και Κ15 και είναι πρώτος στην βαθμολογία σε όλες τις κατηγορίες.

Η πράσινη ΠΑΕ ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο youtube τα γκολ που πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές της και στα τρία παιχνίδια που διεξήχθησαν στο “Γ. Καλαφάτης”.

Δείτε την εντυπωσιακή γκολάρα που πέτυχε ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος στο ντέρμπι Κ17 (2-0) με τον διεθνή μέσο να σουτάρει από τα 40 μέτρα και να νικάει τον αντίπαλο γκολκίπερ πετυχαίνοντας ένα τέρμα σπάνιας ομορφιάς που δύσκολα βλέπουμε σε τέτοιες ηλικίες.

Μια εβδομάδα νωρίτερα ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει στο αντίστοιχο ντέρμπι των Κ20 με 1-0 επί του Ολυμπιακού χάρη σε γκολ του Θεοχάρη με πλασέ από το ύψος του πέναλτι.

Όλων των νικών βέβαια είχε προηγηθεί η επικράτηση της Κ15 με το εντυπωσιακό 5-4 με τους πράσινους μάλιστα να προηγούνται και με 5-1 του “αιωνίου” αντιπάλου. Δείτε και τα γκολ από το ματς των Παίδων.

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *