Η εξήγηση του Κύζα στον Παναθηναϊκό

1Απορίες, γέλιο και ερωτηματικά προκάλεσαν στον Παναθηναϊκό οι «απαντήσεις» του διαιτητή Κύζα για το «χοντρό» λάθος ου να αποβάλλει τον Χρήστο Μπούρμπο στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Οι άνθρωποι του τριφυλλιού κάνουν λόγο για σύγχυση του Έλληνα ρέφερι καθώς όταν ρωτήθηκε με τι σκεπτικό απέβαλλε τον μπακ της ομάδας, είπε με αφοπλιστικό τρόπο πως «ήταν… υποσχόμενη επίθεση» κι ως εκ τούτου έκρινε πως έπρεπε να του δείξει την κόκκινη κάρτα!

Όπως είναι φυσικό απ’ τους πράσινους έβαλαν τα γέλια με αυτά που άκουσαν, ενώ δεν έλειπαν και οι συγκρίσεις με αφορμή μια παρόμοια φάση με πρωταγωνιστή τον Μαζουακού (στο ίδιο γήπεδο με την ίδια ομάδα) που δεν είχε τιμωρηθεί.

Το… συμπέρασμα που έβγαλαν στον Παναθηναϊκό είναι πως ο Κύζας θεωρούσε τη διαιτησία του άψογη(!) και πως όλα έγιναν σωστά…

Οι άνθρωποι της ομάδας, δε, ήταν έξαλλοι και με τον τέταρτο διαιτητή, Ανδρέα Παππά, ο οποίος σαν να μην έχει συμβεί τίποτα πλησίαζε με διάθεση για «φιλική κουβέντα» και «εξηγήσεις» παίκτες του τριφυλλιού. Φυσικά αυτοί απομακρύνθηκαν, καθώς υπάρχει… βαρύ ιστορικό και μ’ αυτόν, από ένα προηγούμενο παιχνίδι με την Ξάνθη, όπου οι Κυπελλούχοι Ελλάδας θεωρούσαν πως είχαν αδικηθεί πλήρως.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *