Η πρόταση που αρνήθηκε για χάρη της ΑΕΚ ο Μπακασέτας

1Στην Ελλάδα τον ήθελαν (σχεδόν) όλοι. Το θέμα της μεταγραφής του έγινε σίριαλ. Πέραν όμως των εγχώριων συλλόγων, ο Τάσος Μπακασέτας προσέλκυσε ενδιαφέρον και από το εξωτερικό. Χωρίς αυτό να αλλάξει την επιθυμία του να πάει στην ΑΕΚ.

Όπως γράφει η «Sportday», ο Έλληνας άσος είχε τραβήξει εδώ και καιρό το βλέμμα της Χέρενφεν. Μάλιστα για χάρη του είχαν έρθει άνθρωποί της να τον παρακολουθήσουν. Και όταν ενθουσιάστηκαν με αυτά που είδαν, του έκαναν πρόταση με τις ίδιες περίπου αποδοχές που του προσέφερε η «Ένωση», για δυο όμως χρόνια (και όχι για τέσσερα).

Σύμφωνα, δε, με την ίδια πηγή, σε περίπτωση που δεχόταν, η Χέρενφεν ήταν διατεθειμένη να προσφέρει περί τις 250.000 ευρώ στον Πανιώνιο. Ωστόσο ο Μπακασέτας (παρόλο που η προσφορά ήταν πιο συμφέρουσα) την απέρριψε ευγενικά. Και προτίμησε την αγαπημένη του ομάδα, στην οποία θεωρεί παράλληλα ότι θα έχει και μεγαλύτερα περιθώρια εξέλιξης.

Όσον αφορά στο πότε θα παίξει σε αυτήν, εξαρτάται από τον Πανιώνιο. Εφόσον οι «κυανέρυθροι» αποδεχθούν την πρόταση 200.000 ευρώ που έχει κάνει η ΑΕΚ (και από την οποία δεν ανεβαίνει) ο Μπακασέτας θα πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι. Σε διαφορετική περίπτωση, η μεταγραφή του θα καθυστερήσει έξι μήνες και τον Γενάρη -χωρίς οι Νεοσμυρνιώτες να έχουν κάποιο όφελος- θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *