Η τρανσέξουαλ με τα μούσια που κέρδισε στην Eurovision αποκάλυψε ότι είναι φορέας του HIV

Όπως ανακοίνωσε η τρανσέξουαλ τραγουδίστρια με τα μούσια, Κοντσίτα Βουρστ, η νικήτρια του 2014 στον διαγωνισμό της Eurovision, είναι φορέας του ιού HIV.

Αν και όπως ανέφερε είναι χρόνια φορέας του ιού, η ίδια αποκάλυψε τώρα το πρόβλημα υγείας της, επειδή δέχεται απειλές από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίο φέρεται να είναι και αυτός που της μετέδωσε τον ιό.

«Σήμερα ήρθε η μέρα από την οποία θα απελευθερωθώ από ένα σπαθί το οποίο κουβαλάω: Είμαι θετική στον ιό HIV, μπορεί πολλούς από εσάς να μην τους ενδιαφέρει αλλά αναγκάζομαι να το πω διότι ένας πρώην φίλος απειλεί να βγάλει δημόσια αυτά τα προσωπικά ιατρικά μου στοιχεία» έγραψε στην ανάρτηση της.

Στην μακροσκελή ανακοίνωσή της, ίδια μεταξύ προσπάθησε να καθησυχάσει τους φαν της λέγοντας πως είναι καλά στην υγεία της.

«Ελπίζω να δώσω κουράγιο και να κάνω ακόμη ένα βήμα ενάντια στον στιγματισμό των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί… Οι πληροφορίες για την κατάσταση μου μπορεί να είναι νέες για εσάς αλλά για μένα δεν είναι. Είμαι καλά στην υγεία μου, πιο δυνατή και πιο δραστήρια από τότε, καθώς λαμβάνω την αγωγή μου από τότε που έγινε η διάγνωση και ο ιός δεν ανιχνεύεται πλέον στο αίμα μου».

Να σημειωθεί πως η Κοντσίτα Βουρστ είχε εκπροσωπήσει την Αυστρία στον διαγωνισμό της Eurovision το 2014 και είχε κερδίσει την πρώτη θέση με το τραγούδι Rise Like a Phoenix.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *