ΘΕΟΣ Ο Καμμένος! Έχρισε Ταξίαρχο Τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Του Star

Τον βαθμό του έφεδρου ταξίαρχου απένειμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στον διευθύνοντα σύμβουλο του Star, Πάνο Κυριακόπουλο, με πρόταση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου!

Όπως φαίνεται από τη σχετική δημοσίευση στο ΦΕΚ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας πρότεινε μετά από πρόταση του ΣΑΓΕ, που λήφθηκε το 2017 την απονομή τιμητικού βαθμού στον Πάνο Κυριακόπουλο του Όθωνα, ο οποίος έχει γεννηθεί το 1961 στην Αθήνα.

Πρόκειται για τον διευθύνοντα σύμβουλο του Star και γιο του στρατηγού Όθωνα Κυριακόπουλου, ο οποίος έχει κάνει δωρεές στις Ένοπλες Δυνάμεις, στη μνήμη του πατέρα του.

Η απονομή του βαθμού έγινε με βάση τον νόμο 3883/2010 που είχε περάσει επί υπουργίας Ευάγγελου Βενιζέλου και ο οποίος παρέμενε ανενεργός για πολλά χρόνια.

Πρόσφατα ενεργοποιήθηκε με την προαγωγή ενός εφέδρου ταγματάρχη και για πολλά χρόνια προέδρου συλλόγου εφέδρων αξιωματικών, στον βαθμό του έφεδρου ταξίαρχου. Η απόφαση αυτή ελήφθη τα Χριστούγεννα και υλοποιήθηκε την 1η Φεβρουαρίου του 2018.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε όπως φαίνεται καθαρά χρήση του ίδιου νόμου για την απονομή βαθμού σε πολίτη, ο οποίος δεν έφερε βαθμό έφεδρου αξιωματικού αλλά του απονέμεται με βάση τον νόμο ο βαθμός του έφεδρου αξιωματικού!

Πάντως, το γεγονός ότι η εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων “Με Αρετή και Τόλμη” γυρίζεται στα στούντιο του Star, όπου έγιναν και σεμινάρια επικοινωνίας στο προσωπικό της εκπομπής αλλά και στους εκπροσώπους Τύπου των Γενικών Επιτελείων, μάλλον θα πρέπει να θεωρηθεί σύμπτωση…

armyvoice.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *