Κινέζος γαμπρός γδύνει τη νύφη μπροστά στους καλεσμένους σε ένα πολύ παράξενο έθιμο

Στην Κίνα η κοινωνία είναι γενικά συντηρητική, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις οι άνθρωποι μπορεί να χαλαρώσουν αρκετά. Οι γάμοι συγκαταλέγονται ανάμεσα σε αυτά τα γεγονότα. Μια νύφη στην Κίνα μπορεί να το επιβεβαιώσει αυτό. Προφανώς, τα παιχνίδια που παίζονται στο γαμήλιο πάρτι μπορεί να γίνουν αρκετά θορυβώδη. Συνήθως, η νύφη είναι ο κύριος “πόλος έλξης” σε αυτά τα παιχνίδια. Μερικές φορές, οι καλεσμένοι την προτρέπουν να πιει όσο περισσότερο μπορεί. Σε άλλες περιπτώσεις, την υποβάλλουν σε άλλες δυσάρεστες προκλήσεις.

Ένα βίντεο που ανέβηκε στην κινέζικη πλατφόρμα Miaopai δείχνει πόσο πολύ μπορεί να το παρακάνουν οι καλεσμένοι. Το ζευγάρι στο βίντεο, σύμφωνα με πληροφορίες προέρχεται από την επαρχία Χενάν στην κεντρική Κίνα. Το ζευγάρι βρίσκεται στο κρεβάτι, φορώντας τα εσώρουχά του και προσπαθεί να σκεπαστεί με την παραδοσιακή “τυχερή” κόκκινη κουβέρτα.

Στην συνέχεια, οι καλεσμένοι προσπαθούν να γδύσουν την νύφη.

https://youtu.be/Ux7mF-YrWo8

Ευτυχώς, ο γαμπρός σταμάτησε αμέσως αυτό το ανάρμοστο παιχνίδι. Κατάλαβε, ότι οι καλεσμένοι ήταν έτοιμοι να χάσουν τον έλεγχο και να απειλήσουν την αξιοπρέπεια της γυναίκας του.

Δείτε παρακάτω μια ακόμα νύφη που ξεγυμνώθηκε από τους καλεσμένους και της ζητήθηκε να φερθεί παθιασμένα μπροστά τους.

https://youtu.be/3XcwL8EpNeU

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *