Κι όμως όλα είναι θέμα… αριθμολογίας! Δείτε πως το όνομά σας αποκαλύπτει το επαγγελματικό σας μέλλον!

1Όπως η ημερομηνία γέννησής σας, έτσι και το όνομά σας αποκαλύπτει τους «κωδικούς» της ζωής σας. Νομίζετε πως το όνομά σας είναι απλά γράμματα; Κι όμως, τα γράμματα του ονόματός σας αντιστοιχούν σε αριθμούς, που σας δίνουν έναν μοναδικό αριθμό και αποκαλύπτουν όλα όσα θέλετε να μάθετε για τη δουλειά σας!

Η αριθμολογία στα βάθη των αιώνων

Η αριθμολογία έκανε την εμφάνισή της πριν από περίπου 10.000 χρόνια στην Αίγυπτο. Ανθρωποι που ασχολούνταν με αυτή την τέχνη ερμήνευαν τους αριθμούς και έδιναν απαντήσεις. Ο Πυθαγόρας είναι αυτός που βασίστηκε στην αριθμολογία και δημιούργησε τις βάσεις για την επιστήμη των Μαθηματικών. Οι αριθμοί κρύβουν μέσα τους τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που σας βασανίζουν. Παρόν και μέλλον είναι αποτυπωμένα στους αριθμούς, είτε πρόκειται για τα αισθηματικά είτε για τα επαγγελματικά σας είτε για την προσωπικότητά σας γενικότερα. Στο β΄μέρος του αφιερώματός μας, αναλύστε το ονοματεπώνυμό σας και δείτε τι μπορεί να αποκαλύψει για τη δουλειά σας και κατ’ επέκταση για τα οικονομικά σας!

Πώς να κάνετε τον υπολογισμό

Εδώ η διαδικασία είναι διαφορετική απ’ ό,τι στην ερμηνεία της ημερομηνίας γέννησής σας. Βρείτε την αντιστοιχία των γραμμάτων που απαρτίζουν το ονοματεπώνυμό σας βασιζόμενοι στον παρακάτω πίνακα.

14

Παράδειγμα:

Αν το όνομά σας είναι Ειρήνη Παπαδοπούλου, σημειώνετε σε ένα χαρτί τους αριθμούς που αντιστοιχούν σε κάθε γράμμα.

Στο Ε αντιστοιχεί το 5, στο Ι το 1, στο Ρ το 1 κ.ο.κ. Στο τέλος, προσθέτετε όλους τους αριθμούς μεταξύ τους.

5+1+1+8+5+8 για το μικρό όνομα και για το επώνυμο 8+1+8+1+4+7+8+7+4+3+7+4. Κάντε την πρόσθεση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το άθροισμα για το όνομα είναι 28 και για το επώνυμο 62. Κάντε την πρόσθεση· το αποτέλεσμα εδώ είναι 90, 9+0=9, άρα ο αριθμός του ονοματεπώνυμού σας είναι το 9. Τώρα βρείτε και εσείς τον δικό σας αριθμό και δείτε την ερμηνεία του.

Η ερμηνεία των αριθμών

Επαγγελματικός αριθμός 1

Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα αλλά και το κέφι για να τα υλοποιήσετε. Πρόκειται για τη μοναδική ευκαιρία που περιμένατε εδώ και χρόνια. Αν και οι αλλαγές σε αυτό τον τομέα θα προκαλέσουν αντιδράσεις και ίσως κάποιες εντάσεις, εσείς θα αποτινάξετε τα δεσμά που υπήρχαν τόσα χρόνια και, επιτέλους, θα ολοκληρώσετε το στόχο σας.

Επαγγελματικός αριθμός 2

Περάσατε μια τεράστια κρίση, αλλά πάντα μετά από ένα κακό έρχεται και ένα μεγάλο καλό. Είστε γεννημένος αγωνιστής και αυτό αναγνωρίζεται. Παρά τις αναποδιές, δεν το βάζετε κάτω. Σύντομα θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα το αναγνωρίσει και οι κόποι σας θα αποδώσουν. Το μεγάλο χάρισμά σας είναι η διαίσθηση, γι’ αυτό καλό είναι να την αφήνετε να σας οδηγεί στον τομέα των επαγγελματικών σας.

Επαγγελματικός αριθμός 3

Είστε δημιουργικοί και δύσκολα καταφέρνει κανείς να σας… τιθασεύσει, ιδίως όταν πρόκειται για εργοδότη! Οι κανόνες είναι για να τους… προσπερνάτε και αυτός είναι ο λόγος που δύσκολα καταφέρνετε να σταθεροποιηθείτε σε κάποιο εργασιακό περιβάλλον. Σκεφτείτε να κάνετε κάτι δικό σας, όπως πάντα ονειρευόσασταν, και η προσπάθειά σας δεν θα πάει χαμένη. Πάρτε το ρίσκο και δείτε το όνειρό σας να παίρνει σάρκα και οστά!

Επαγγελματικός αριθμός 4

Προσπαθείτε να ισορροπήσετε τη δουλειά σας με όλους τους άλλους τομείς, αλλά δεν καταφέρνετε να αντεπεξέλθετε. Συνήθως, εσείς είστε αυτοί που δημιουργείτε δυσκολίες, αλλά η τελειομανία σας δεν σας επιτρέπει περιθώρια λάθους. Πάρτε το χρόνο σας και δώστε βάση στη δουλειά που έχετε. Αν προσπαθήσετε περισσότερο και αφήσετε κάποια άλλα πράγματα να πάνε πίσω για ένα διάστημα, θα διαπιστώσετε ότι το εργασιακό σας περιβάλλον σας δίνει πολλές δυνατότητες.

Επαγγελματικός αριθμός 5

Το εργασιακό σας περιβάλλον δεν σας αφήνει ούτε λεπτό να ηρεμήσετε. Εσείς κάνετε την προσπάθειά σας αλλά δείχνει να πηγαίνει χαμένη. Μη βιαστείτε να κάνετε επιπόλαιες κινήσεις, αλλά καλό θα ήταν να δείτε τι δυνατότητες υπάρχουν και σε άλλους χώρους, για να μπορέσετε να εκτιμήσετε και τη δική σας κατάσταση πιο εύκολα. Μια μικρή έρευνα δεν βλάπτει…

Επαγγελματικός αριθμός 6

Η δουλειά για εσάς βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, μην αποζητάτε πάντα το κάτι παραπάνω, αφού ήδη βρίσκεστε σε μια υπεύθυνη θέση. Σωστά βάζετε στόχους, αλλά ασχολείστε υπερβολικά με την επαγγελματική σας ζωή. Ίσως αυτό που σας κάνει να νιώθετε ανήσυχοι είναι η προσωπική σας ζωή.

Επαγγελματικός αριθμός 7

Είστε ιδιαίτερα επιπόλαιοι και γι’ αυτό είστε των άκρων και στη δουλειά σας. Από τη μια μπορεί να πετάτε στα σύννεφα και να νιώθετε ευτυχισμένοι και από την άλλη να νομίζετε ότι όλοι οι συνάδελφοί σας συνωμοτούν εναντίον σας. Καθίστε και σκεφτείτε ποια είναι τα κατάλληλα βήματα και τι μπορεί να εξασφαλίσει τη σταθερότητα που αποζητάτε. Αναλογιστείτε τα λάθη σας και δείτε την επαγγελματική σας ζωή να μεταμορφώνεται!

Επαγγελματικός αριθμός 8

Η δουλειά είναι πάντα ένα ζήτημα που σας ταλαιπωρεί – και όχι λόγω δικής σας ανικανότητας αλλά κάποιων άτυχων συγκυριών. Πρέπει να κυνηγήσετε πιο πολύ τις ευκαιρίες. Μπορεί κάποια να βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας και εσείς, από την απογοήτευσή σας, να μην την βλέπετε! Αν βρείτε αυτό που πραγματικά θέλετε, θα μπορέσετε να γίνετε δημιουργικοί και να αποσπάσετε πολλές επιβραβεύσεις!

Επαγγελματικός αριθμός 9

Η δουλειά δεν είναι η προτεραιότητά σας, αλλά απλώς μια υποχρέωση της καθημερινότητας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να την αντιμετωπίζετε αδιάφορα και ίσως αυτός είναι ο λόγος που δεν καταφέρνετε να ανεβείτε. Δείξτε ενδιαφέρον και κάντε την προσπάθειά σας. Η κούρασή σας θα αποδώσει καρπούς, που θα σας αποζημιώσουν με το παραπάνω. Μη βιάζεστε να τα παρατήσετε, γιατί θα απογοητευτείτε από τον εαυτό σας.

 


Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *