Ληγμένα αυγά; Μην τα πετάξετε – Διαβάστε πόσο χρήσιμα μπορούν να σας φανούν!

1Εμείς είμαστε εδώ για να σας πούμε τι να κάνετε με τα χαλασμένα σας αυγά. Οι χρήσεις τους είναι αρκετές και εμείς σας δίνουμε τις πιο λειτουργικές από αυτές.Μεγαλώστε φυτά Σπάστε προσεκτικά τα αυγά σας στη μέση και πετάξτε το εσωτερικό τους. Θα χρειαστείτε μόνο το τσόφλι το οποίο θα πρέπει πρώτα να ξεπλύνετε καλά. Κάντε μια τρύπα με μια πινέζα και γεμίστε το με χώμα.

Φυτέψτε σπόρους της επιλογής σας μέσα σε κάθε κέλυφος. Βάλτε τα τσόφλια όπως είναι μέσα στο χαρτόνι τους. Μόλις μεγαλώσουν αρκετά και μπορούν να φυτευτούν, βάλτε τα όπως είναι σε γλαστρούλες. Τα τσόφλια θα χρησιμεύσουν σαν λίπασμα.

Σπάστε μερικά τσόφλια στον σκουπιδοφάγο σας και πατήστε το κουμπί. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσει.

Καθαρίστε τον σκουπιδοφάγο σας. Βάλτε ένα-δύο αυγά μέσα στο σκουπιδοφάγο σας και πατήστε το κουμπί. Τα τσόφλια θα καθαρίσουν τις λεπίδες καλύτερα από το κάθε τι.

Δημιουργήστε λίπασμα για τα φυτά. Σπάστε 5 στεγνά τσόφλια αυγών σε πολύ μικρά κομματάκια, τόσο μικρά ώστε να σχηματίζεται σκόνη. Ρίξτε τη σκόνη από τα τσόφλια στο χώμα πριν φυτέψετε οτιδήποτε. Λόγω του ότι τα αυγά περιέχουν κάλιο και μαγνήσιο, είναι τέλεια για τα φυτά.

Κάντε τον γαλλικό καφέ σας πιο νόστιμο βράζοντας μαζί με τον καφέ και μερικά τσόφλια.

Φτιάξτε καλύτερο καφέ Πρόκειται για ένα παλιό καουμπόικο κόλπο το οποίο καλό είναι να κάνετε μόνο αν τα αυγά σας είναι χωριάτικα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε μερικά τσόφλια μέσα στον γαλλικό καφέ σας πριν τον βράσετε. Τα τσόφλια θα απορροφήσουν την πολύ πικρίλα και θα κάνουν πολύ πιο νόστιμο τον καφέ σας.

Καθαρίστε τα φλιτζάνια σας Για να καθαρίσετε τα φλιτζάνια που έχουν λεκέδες μπορείτε απλά να γεμίσετε με ζεστό νερό την κούπα και να ρίξετε μέσα μερικά τσόφλια. Αφήστε το φλιτζάνι όπως είναι όλο το βράδυ και το επόμενο πρωί θα δείτε ότι τα τσόφλια έχουν απορροφήσει όλους τους λεκέδες από το φλιτζάνι.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *