ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ -ΓΙΓΑΝΤΑ με ΦΩΚΙΑ 120 ΚΙΛΩΝ!– Έτριβαν τα μάτια τους οι τουρίστες…!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ξαφνική αναμέτρηση ανάμεσα σε ένα ιδιαίτερα μεγάλο χταπόδι και μια φώκια 120 κιλών, άφησε άφωνους τους τουρίστες στην Καϊκούρα της Νέας Ζηλανδίας.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, ο 28χρονος Κόνερ Στάπλεϊ καθοδηγούσε μια ομάδα τριών ατόμων σε εξόρμηση με καγιάκ, όταν βρέθηκαν πάνω στο θέαμα, με τη φώκια να ορμά στο χταπόδι και να το κάνει κομμάτια για να φάει. Όπως είπε, η μάχη διήρκεσε περίπου 20 λεπτά, και το χταπόδι ήταν ένα από τα μεγαλύτερα που είχε δει. Credit: Caters «Η φώκια το τίναζε… πρέπει να κόψουν τα πλοκάμια πριν τα φάνε, γιατί αλλιώς κολλούν στον λαιμό τους και πρέπει να τα ξεράσουν και να τα ξαναφάνε. Κυριολεκτικά τα διαμελίζουν.

Το χταπόδι δεν είχε ελπίδα. Αρέσει πολύ στις φώκιες να τα τρώνε, μπορούν να φάνε μέχρι και 7 κιλά την ημέρα, είναι σταθερό μέρος της δίαιτάς τους. Πάντα υποσχόμαστε στους πελάτες που κάνουν καγιάκ πως θα δουν φώκιες, αλλά κάθε μέρα είναι διαφορετική. Όλοι ενδιαφέρθηκαν και κανείς δεν χτυπήθηκε από κομμάτια χταποδιού». Οι γουνοφόρες φώκιες της Νέας Ζηλανδίας μπορούν να κρατούν την αναπνοή τους 11 λεπτά όταν κάνουν βουτιές, σε βάθη μέχρι και 30 μέτρων, για να πιάσουν το αγαπημένο τους θήραμα. Αφού πιάσουν γερά το χταπόδι, το τινάζουν απότομα για να το κομματιάσουν, χρησιμοποιώντας το ίδιο του το βάρος εναντίον του, με αποτέλεσμα κομμάτια να πετάγονται στη γύρω περιοχή.

Δείτε το βίντεο:

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *