Μετά τις μεταγραφές… Μπεργκ

1Η συμφωνία για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί φαίνεται πως είναι η τελευταία καλοκαιρινή πινελιά στον Παναθηναϊκό, που εντός της ημέρας θα ολοκληρώσει και τυπικά την απόκτησή του, όπως και αυτές των Κρίστοφερ Σαμπά, Πολ Ζοσέ Εμποκού.

Από εκεί και πέρα, αν δεν σημειωθεί κάποια δραματική αλλαγή δεδομένων, στο «τριφύλλι» θα ασχοληθούν πιθανόν με κάποιες αποχωρήσεις. Ωστόσο, το θέμα που απασχολεί έντονα, είναι της επέκτασης της συνεργασίας του με τον Μάρκους Μπεργκ. Οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις εδώ και λίγο καιρό και έγιναν βήματα προς τα εμπρός ανήμερα του πρώτου και του δεύτερου ματς με την Μπρόντμπι για τα play off του Europa League. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να δεσμευθεί ο Σουηδός μέχρι το 2019 και ενώ το συμβόλαιό του λήγει το 2018.

Κατά πάσα πιθανότητα η νέα (και πιθανόν τελευταία συνάντηση) ανάμεσα στις δύο πλευρές θα γίνει την Πέμπτη στην Αθήνα. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα συζητήσει με τον μάνατζερ του 30χρονου φορ.

Η προσφορά του Παναθηναϊκού είναι με στάνταρ απολαβές 900.000 ευρώ συν 100.000 σε περίπτωση που κάνει ο Μπεργκ πάνω από το 50% των αγώνων για τον πρώτο χρόνο, 1 εκατ. ευρώ και 100.000 ευρώ μπόνους (για 50% και πάλι) για τον δεύτερο χρόνο και 1,1 εκατ. ευρώ για τον τρίτο χρόνο συν πάλι 100.000 ευρώ μπόνους αν πιάσει τον απαραίτητο αριθμό συμμετοχών. Οπότε, με ένα νορμάλ αριθμό παιχνιδιών ο Μπεργκ θα λάβει 3,3 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια.

Η πλευρά του παίκτη ζητάει πιο μεγάλες φιξ αποδοχές (1,2 εκατομμύρια ευρώ) και μικρότερα μπόνους. Πάντως, με αμοιβαίες υποχωρήσεις αναμένεται να υπάρξει συμφωνία.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *