Μητέρα υιοθετεί 3χρονο ορφανό που ζώα έφαγαν τη μύτη του- Δείτε όμως τη μεταμόρφωση του μετά από λίγα χρόνια… (βίντεο)

Ένα ανεπιθύμητο, ορφανό παιδί, το οποίο κακομεταχειριζόταν από τη στιγμή που γεννήθηκε, βρήκε ένα παντοτινό σπίτι, το σπίτι μιας καθηγήτριας από το Σινσινάτι.

Η 44χρονη Kristin Williams, πάντα ήθελε ν’ αποκτήσει παιδί. Η πρώτη πράξη υιοθεσίας που έκανε, όπου πλήρωσε 28.000 δολάρια, ήταν για να πάρει στο σπίτι ένα μικρό κορίτσι από το Νεπάλ. Όμως, το Αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών μπλόκαρε όλες τις υιοθεσίες από το Νεπάλ λόγω ιστορικού απάτης. Έτσι, η Williams έχασε όλα τα χρήματά της, και το παιδί που θα υιοθετούσε.
Λίγο καιρό αργότερα, ενώ ακόμα την πλήγωνε η αρχική απώλειά της, η Williams γνώρισε ένα νεαρό κορίτσι που ονομάζεται Munni. Η Munni είχε καταγωγή από την Ινδία και ήταν σχεδόν 5 ετών εκείνη την εποχή.
Αμέσως η William παρατήρησε κάτι διαφορετικό στη Munni. Ήταν ένα θύμα ακραίας κακοποίησης, το πρόσωπο και το σώμα της Munni είχαν ουλές που έδειχναν τον βαθύ πόνο που είχε νιώσει.
“Μόλις είδα το πρόσωπό της ένιωσα σαν να περνάει απ’ την καρδιά μου ηλεκτρικό ρεύμα”, δήλωσε η Kristen σε συνέντευξή της.
Το 2013, η Munni ήρθε στο σπίτι με την Kristen και ούτε ένα χρόνο αργότερα αποφάσισαν να υιοθετήσουν την Roopa, ένα 3χρονο κορίτσι από την Ινδία.
Η Roopa είχε επίσης βιώσει τις δικές της δυσκολίες. Την είχαν αφήσει να πεθάνει στα σκουπίδια, όπου έχασε τα χείλη και τη μύτη της από τα πεινασμένα ζώα και έντομα. Όπως και η Munni, η Roopa δεν μπορούσε να δοθεί για υιοθεσία λόγω της εμφάνισής της.
Αλλά στα μάτια της Williams, και τα δύο μικρά κορίτσια ήταν τέλεια.
Τα κορίτσια είχαν πέρυσι μια ιδιαίτερη έκπληξη. Μια  ομάδα γιατρών  άκουσε την ιστορία της Roopa και της Munni και αποφάσισε να δώσει στα γενναία αυτά κορίτσια ένα αξέχαστο δώρο.
Στη Munni παρείχαν αισθητική αποκατάσταση των ουλών και στην αδελφή της Roopa έκαναν ανακατασκευαστικές χειρουργικές επεμβάσεις.
Τα κορίτσια θεωρούνταν ήδη όμορφα στα μάτια της μητέρας τους, αλλά οι χειρουργικές επεμβάσεις θα τους επέτρεπαν να αντιμετωπίσουν λιγότερα ερωτήματα σχετικά με το παρελθόν τους και να προχωρήσουν στο λαμπρό μέλλον τους.
Δείτε τις εκπληκτικές μεταμορφώσεις τους στο παρακάτω βίντεο.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *