Νέα «ήθη» και «έθιμα»: Τηλεοπτική εκπομπή θα αποφασίζει αν έχει γίνει βιασμός ή όχι και θα αμφισβητεί την Δικαιοσύνη!

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων σε όλο της το μεγαλείο καθώς πλέον οδηγούμαστε ως κοινωνίες σε απάνθρωπες ατραπούς αφού θα κρίνονται ειδεχθείς πράξεις, όπως οι βιασμοί, σε τηλεοπτικά πάνελ εκπομπών!

Προσοχή δεν είναι ανέκδοτο. Ως γνωστόν η Ολλανδία, που αποτελεί ένα μεγάλο «φιλελεύθερο» πείραμα, είναι η χώρα από την οποία ξεκινάνε όλα τα «προχωρημένα» σόου αμφιβόλου ηθικής και έτσι έκανε χθες πρεμιέρα στο ολλανδικό κανάλι BNNVARA, εκπομπή στην οποία θα προβάλλονται ιστορίες που έχουν φτάσει μέχρι τις αίθουσες των δικαστηρίων και έχουν ως θέμα τον βιασμό.

Το πάνελ που αποτελείται από 14 άτομα θα παρακολουθεί τα βίντεο που θα παίζουν ηθοποιοί και θα σχολιάζουν κατά πόσο ο βιασμός είναι υπαρκτός ή όχι!

Μάλιστα, η απόφασή τους ενδέχεται ν’ αναιρεί ακόμα και το αποτέλεσμα τη Δικαιοσύνης! Φυσικά η απόφαση της Δικαιοσύνης, προς ώρας τουλάχιστον, υπερισχύει αλλά ξεκινάει μια προσπάθεια απονομιμοποίησής της με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Ωστόσο, ο παραγωγός της εκπομπής, Μπέρναρντ βαν ντεν Μπος, αποδίδει τις αντιδράσεις του κόσμου στον τίτλο της εκπομπής. «Στην αρχή όλοι σήκωσαν το φρύδι. Τώρα, όλοι λένε πόσο εντυπωσιακό timing» και αυτό γιατί η έναρξη της εκπομπής έπεσε εν μέσω των καταγγελιών στο holywood.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *