Νέο απίστευτο σκάνδαλο: Ο Τσίπρας διόρισε μέχρι και τον κολλητό του! Ήταν αντιπρόεδρος στο 15μελές του λυκείου (PHOTOS)

1Δεν θα μπορούσε να ξεχάσει και τους συνοδοιπόρους στις καταλήψεις ο ΣΥΡΙΖΑ και στο πνεύμα αυτό διορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΟΠΠΕΠ και κολλητός φίλος του Αλέξη Τσίπρα.

Ο λόγος για τον Σταύρο Καραγκούνη που ήταν υποψήφιους βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δίχως να εκλεγεί και είχε διατελέσει αντιπρόεδρος στο 15μελες στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων όταν πρόεδρος ήταν ο Αλέξης Τσίπρας αρχές του 1990.

‘Ηταν η εποχή των μαθητικών κινητοποιήσεων εναντίον της μεταρρύθμισης της ΝΔ και του Βασίλη Κοντογιαννόπουλου. Οι δύο άνδρες ήταν κολλητοί στα μαθητικά τους χρόνια. Από την πενταήμερη εκδρομή του σχολείου μάλιστα υπάρχουν και φωτογραφίες, όπως η παρακάτω (αριστερά του Αλέξη Τσίπρα ο κ.Καραγκούνης).

Οι δύο άνδρες διατήρησαν την φιλία τους και τα επόμενα χρόνια αφού ο Αλέξης Τσίπρας είχε δώσει το παρών και στη βάφτιση του γιου του Στ. Καραγκούνη. Η φιλική τους σχέση μάλιστα ήταν και η αιτία για την οποία θεωρήθηκε φαβορί στην Αιτωλοακαρνανία.

Έχει διαδραματίσει ρόλο στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής καθώς μετείχε στον τομέα των Διεθνών Σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ για τη Λατινική Αμερική. Ο κ. Καραγκούνης σπούδασε στη δεκαετία του ’90 φιλολογία (γερμανική και ισπανική) στο πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης κι αργότερα έγινε μεταφραστής του έργου του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες.

Με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης άλλαξε τη θεσμική ιδιότητα της Τριμελούς Επιτροπής που επέλεξε   τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.).

Με τη νέα απόφαση που υπέγραψε ο κ. Φίλης η αξιολόγηση των αιτήσεων των υποψηφίων έγινε από τριμελή επιτροπή η οποία συγκροτήθηκε  από:

1) το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας,  ́Ερευνας και Θρησκευμάτων Γιάννη Παντή , ως Πρόεδρο,

2) το Γενικό Γραμματέα Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς  Παυσανία Παπαγεωργίου, και

3) τον Πρόεδρο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., Β. Δαγδιλελη

iefimerida / πηγη

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *