«Ναι …εγώ τον σκότωσα! Ζητώ συγγνώμη»!! Ο δολοφόνος που συγκλόνισε την όλη την Πάτρα!

5Αν και ζήτησε συγνώμη από τους συγγενείς του για τη δολοφονία του 69χρονου θείου του Θεόδωρου Μπάτραλη, ο 46χρονος δίχως ίχνος μεταμέλειας μεταφέρθηκε στον Εισαγγελέα Πατρών όπου του αποδόθηκαν οι κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας. Ο 46χρονος αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη.

Ο άνδρας που ομολόγησε λίγα 24ωρα μετά το φονικό, κατείχε παράνομα την κυνηγετική καραμπίνα με την οποία δολοφόνησε τον άτυχο θείο του. Ο 46χρονος δράστης του φρικτού εγκλήματος, χωρίς ίχνος μεταμέλειας, ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί και σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, θα οδηγηθεί εκ νέου στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης.

Την ίδια ώρα οπως διαβάζουμε στο tempo24.gr σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που προέκυψαν κατά την διερεύνηση της υπόθεσης από τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας  Πατρών. Ο δράστης περιγράφεται ως ψυχρός εκτελεστής αποφασισμένος για την πράξη του, που όπως αποδεικνύεται είχε σχεδιάσει.

Εκείνο που ξεπερνά κάθε φαντασία είναι πως στην προσπάθεια του να αποκρύψει τα σε βάρος του ενοχοποιητικά στοιχεία και να αποπροσανατολίσει τις αρχές, δεν δίστασε να συμμετάσχει στις έρευνες για τον εντοπισμό του άτυχου  ηλικιωμένο. Προθυμοποιήθηκε μάλιστα  να βοηθήσει στην ανάσυρση του πτώματος, από την χαράδρα 50 μέτρων,  όπου λίγες ώρες νωρίτερα  ο ίδιος είχε πετάξει…!

tempo24 karampina

Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας τα χτυπήματα που δέχθηκε ο 69χρονος, έδειχναν ιδιαίτερο μένος του δράστη προς το θύμα.

Αρχικά τον πυροβόλησε στο εμπρόσθιο μέρος του κρανίου, όμως δεν τον τραυμάτισε θανάσιμα, ο 69χρονος διατηρώντας τις αισθήσεις του περπάτησε κάποια μέτρα στο μονοπάτι που οδηγεί στην χαράδρα όπου και κατέρρευσε.

Ο 46χρονος τον ακολούθησε, όπλισε για δεύτερη φορά την κυνηγετική καραμπίνα και  αυτή την φορά τον τον πυροβόλησε  εξ’ επαφής στο κεφάλι από  πίσω δίνοντας του την «χαριστική» βολή.

Στη συνέχεια διατηρώντας την ψυχραιμία του φρόντισε να εξαφανίσει το πτώμα και να«καθαρίσει» το χώρο του εγκλήματος, «σκηνοθετώντας» σκηνικό ληστείας, καθώς την περασμένη Πέμπτη, ο 69χρονος είχε εισπράξει την σύνταξη του!

Αφαίρεσε προσωπικά αντικείμενα του ηλικιωμένου και τα έκαψε, κάλυψε με χώμα τις κηλίδες αίματος, μάζεψε τους κάλυκες από το σημείο, ενώ το φονικό όπλο το έβαλε σε ένα σάκο και το έκρυψε σε θαμνώδη περιοχή, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του, όπου και εντοπίστηκε.

Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στο δράστη, καθώς από την αρχή οι έρευνες είχαν στραφεί στο οικογενειακό περιβάλλον του θύματος. Πληροφορίες αλλά και στοιχεία που προέκυψαν από την αυτοψία στο χώρου του φονικού, «έδειξαν» τον βασικό ύποπτο.

Ο 46χρονος το απόγευμα της Παρασκευής προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας και λίγες ώρες αργότερα «λύγισε» ομολογώντας την πράξη του, υποστηρίζοντας πως το χέρι του «όπλισαν» κτηματικές διαφορές με τον θείο του

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *