Οκτώ χρήσεις του ελαιολάδου που θα σας εκπλήξουν

Το ελαιόλαδο που βγάζει η χώρα είναι από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, στον κόσμο, και υπάρχει σε κάθε κουζίνα που σέβεται τον εαυτό της. Το ξέρατε, όμως, ότι είναι εξίσου χρήσιμο και εκτός κουζίνας; Δείτε πού μπορεί να σας βοηθήσει!
Βγάζει την μπογιά από τα χέρια Τρίψτε λάδι πάνω στα χέρια μαζί με λίγο αλάτι ή ζάχαρη. Η μπογιά θα φύγει και το δέρμα σας θα μείνει καθαρό και μαλακό!
Κάντε λεύκανση στα δόντια σας Βάλτε 1 κ.σ. ελαιόλαδο στο στόμα σας και κρατήστε την για 5 λεπτά την ημέρα. Έπειτα φτύστε την. Όσο περνάνε οι μέρες φροντίζετε να κρατάτε το ελαιόλαδο στο στόμα σας για μέχρι και 20 λεπτά για να έχετε περισσότερα οφέλη στην υγεία σας.
Πολύ καλό ντεμακιγιάζ! Βάλτε ελαιόλαδο πάνω σε ένα βαμβάκι και χρησιμοποιήστε το ως ντεμακιγιάζ ματιών και βλεφαρίδων, ακόμα και με τα αδιάβροχα προϊόντα! Θα εκπλαγείτε από το πόσο όμορφα φεύγουν.
Γυαλίζει τα έπιπλα Αν προσθέσετε 1 κ.σ. λάδι σ’ ένα 1/4 φλ. χυμό λεμονιού έχετε ένα πολύ καλό γυαλιστικό επίπλων!
Γυαλίζει τα παπούτσια Πάρτε ένα πανάκι ξεσκονίσματος ρίξτε λίγο ελαιόλαδο και τρίψτε τα δερμάτινα παπούτσια σας. Δεν φαντάζεστε πόσο καλό γυαλιστικό είναι!
Το καλύτερο ενυδατικό Αν προσθέσουμε μερικές σταγόνες από το αγαπημένο μας αιθέριο έλαιο σε 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο έχουμε ένα ωραίο ενυδατικό έλαιο για το μπάνιο μας.
Γυαλίζει τα μεταλλικά αντικείμενα Βάλτε λάδι σε ένα καθαρό πανί και γυαλίστε τα μεταλλικά αντικείμενά σας. Πραγματικά θα λάμψουν.
Βγάζει τα αυτοκόλλητα από επιφάνειες Βάλτε λάδι σ’ ένα καθαρό πανί και καθαρίστε επιφάνειες με αυτοκόλλητα και ετικέτες.
Κόλλησε τσίχλα στα μαλλιά σας ή στα ρούχα σας Να και κάτι που δεν συμβαίνει πολύ συχνά, αλλά όταν συμβαίνει, είναι πολύ εκνευριστικό. Δεν χρειάζεται να κουρευτείτε ούτε να πετάξετε το ρούχο σας. Αλείψτε με λίγο λάδι για 10 λεπτά τα μαλλιά ή το ρούχο σας και η τσίχλα θα φύγει!
Πηγή:spirossoulis.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *