Ολυμπιακός σε μια εβδομάδα!

1Από τη μια η κακή εμφάνιση, από την άλλη οι αποδοκιμασίες, ήρθε και η σκληρή ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα με την Χαποελ Μπερ Σεβά για να ολοκληρώσει την κακή βραδιά χθες στο Καραϊσκάκη.

Μια βραδιά στην οποία ο Ολυμπιακός έμεινε στο «0» με την πρωταθλήτρια του Ισραήλ αλλά επιθετικά δεν έδειξε ικανός να «σπάσει» την αμυντική γραμμή της αντιπάλου του. Ο Βίκτορ, ο οποίος από το πρώτο κιόλας παιχνίδι αισθάνεται πως είναι δύσκολες στιγμές στην άκρη του πάγκου των ερυθρολεύκων καλείται να αλλάξει τα πάντα μέσα σε μια εβδομάδα. Να τονώσει το ηθικό των παικτών του που από χθες δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση αλλά και να μπορέσει να ωθήσει την ομάδα του σε μια εμφάνιση αρκετά ανώτερη από τη χθεσινή αλλά και να πάρει την πρόκριση στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Μένει μια εβδομάδα για να βελτιωθούμε. Έχουμε περιθώρια να βελτιωθούμε σε φυσική κατάσταση αλλά και σε άλλα σημεία του παιχνιδιού», ήταν κάποια από τα λόγια του Ισπανού τεχνικού.

Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις του Λούκα Μιλιβόγιεβιτς μετά το τέλος του αγώνα. «Θα πρέπει να το αναλύσουμε το τι έγινε. Μας εξέπληξαν οι αντίπαλοί μας, επειδή έπαιξαν με τρία στόπερ, δύο ακραίους αμυντικούς και αρκετούς παίκτες στον άξονα. Δεν το περιμέναμε έτσι. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πράγματα στο παιχνίδι.

Θα τα αναλύσουμε και θα πάμε πιο καλά στο δεύτερο ματς. Θα δουλέψουμε πιο σκληρά, θα βελτιωθούμε και θα περάσουμε», ήταν τα λόγια του.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν σήμερα το πρωί και πάλι ραντεβού στο Ρέντη για προπόνηση. Σε αυτή θα διαπιστωθεί και το πρόβλημα που έχει ο Σιόβας και εάν τελικά υπάρχουν ελπίδες για να αγωνιστεί στην επόμενη αναμέτρηση.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *