Ο ανθρωπος που ανάβει… λάμπες με ενα αγγιγμα του – Βίντεο

Ο Naresh Kumar, από το χωριό Muzzafarnagar της βόρειας Ινδίας, ισχυρίζεται ότι έχει ένα μοναδικό χάρισμα.

Με όποια ηλεκτρική συσκευή έρθει σε επαφή, αρχίζει να λειτουργεί. Πιάνει με γυμνά χέρια καλώδια και ανάβει τις λάμπες του σπιτιού. Αυτό όμως που αφήνει, όσους τον γνωρίζουν άφωνους, είναι ότι τρέφεται με ηλεκτρικό ρεύμα.

Ο 42χρονος Naresh, λέει ότι ανακάλυψε εντελώς τυχαία τις ασυνήθιστες δυνάμεις του. Ήταν στη δουλειά του όταν άγγιξε ένα γυμνό καλώδιο, κατά λάθος, χωρίς να πάθει τίποτα.

Βλέποντας κάτι τέτοιο αποφάσισε να διερευνήσει την «υπερδύναμη» του, αρπάζοντας ακόμα περισσότερα γυμνά καλώδια με τα χέρια. Τελικά συνειδητοποίησε ότι μπορούσε να χρησιμοποιήσει την ηλεκτρική ενέργεια ακόμη και ως εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά τρόφιμα.

Κάθε φορά που αισθάνομαι πεινασμένος και δεν υπάρχει φαγητό στο σπίτι, κρατώ γυμνά καλώδια και μέσα σε μισή ώρα είμαι χορτασμένος. Τρώω ηλεκτρισμό όπως το φαγητό.

«Μπορώ να αγγίξω οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή όπως τηλεόραση, πλυντήριο, ψυγείο, με τα γυμνά χέρια μου και δεν με επηρεάζει. Στην πραγματικότητα βοηθά τα ενεργειακά μου επίπεδα. Νομίζω ότι περίπου το 80% του σώματός μου αποτελείται από ηλεκτρισμό τώρα», παρατηρεί.

Ο Naresh έχει τέτοια εμμονή με τη φυσική του μόνωση, που το σπίτι του είναι γεμάτο γυμνά καλώδια για να παίρνει την αγαπημένη του πηγή ενέργειας όποτε του αρέσει.

Η γυναίκα του από την πλευρά της, ανησυχεί για τα παιδιά τους, μήπως ακουμπήσουν κάποιο καλώδιο και πάθουν ηλεκτροπληξία.

Για να είμαστε δίκαιοι, όμως, ο Kumar δεν είναι το μόνο άτομο στον κόσμο που μπορεί να αντέξει την υψηλή τάση χωρίς να υποστεί τραυματισμό. Στο παρελθόν γνωρίσαμε τον Slavisa Pajkic γνωστό και ως η «ανθρώπινη μπαταρία»

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *