Ο ΧΥΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΒΛΕΝΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

1ΜΙΑ “Φυσική θεραπεία”

ένα ποτήρι κανει θαύματα: Ο χυμός που εξαλείφει την βλέννα από τους πνεύμονες των παιδιών και ανακτά το ανοσοποιητικό σας σύστημα


Αυτή η συνταγή προορίζεται για τα παιδιά που βήχουν για τις ημέρες με μια ήπια δύσπνοια και μπορεί να ανακουφησει τους πνεύμονές τους. Δηλαδή, ένα ποτήρι χυμό θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από βλέννα και την αποκατάσταση της υγείας σας.

Συστατικά:
1 φλιτζάνι βρώμη
1 φλιτζάνι μέλι
1 φλιτζάνι νερό

Παρασκευή:
Πλύνετε τη βρώμη και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με το ποτήρι του νερού και ένα φλιτζάνι μέλι (ένα ποτήρι 200 ​​ml). Αφήνουμε το μίγμα να βράσει για λίγα λεπτά.
Το καλύτερο είναι να το μαγειρέψετε το βράδυ και αφήστε το μείγμα μέχρι το επόμενο πρωί. Το πρωί αποθηκεύστε το σε ένα γυάλινο μπουκάλι. Διατηρείται στο ψυγείο.
Το ποσό αυτό θα είναι αρκετό για 4 έως 5 ημέρες.

Τρόπος χρήσης:
Κάθε πρωί με άδειο στομάχι, το παιδί σας θα πρέπει να λάβει ένα πολύ μικρό φλιτζάνι χυμό (περίπου 30 ml) κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 40 ημερών. Στη συνέχεια, κάνετε ένα διάλειμμα 15 ημερών, και πάλι επαναλάβετε τη διαδικασία για 40 ημέρες. Το παιδί σας θα πετάξει έξω την βλέννα από το σώμα και να επανακτήσει ενα ισχυρό ανοσοποιητικό του σύστημα.
Είναι σημαντικό να μην παραλείψετε ημέρες, και να ακολουθήσει τη διαδικασία το σύνολο των 40 ημερών.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *