Παραπονιόταν για έντονους πόνους στον πρωκτό και στην κοιλιά! Δεν θα πιστέψετε τι έβγαλε ο γιατρός ΖΩΝΤΑΝΟ από το έντερο του !!!

1Ότι δείτε συνέβη στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Londrina, μιας πόλης της Βραζιλίας. Ένας άνδρας παραπονιόταν για έντονους πόνους πίσω στον πρωκτό, και στην κοιλιά. Οι εξετάσεις έδειξαν πως κάτι παράξενο υπάρχει στο έντερο του. Κάτι παράξενο και ζωντανό το οποίο έπρεπε να αφαιρεθεί.
Ετοιμάστηκε το χειρουργείο, ο ασθενής ναρκώθηκε, οι φοιτητές περίμεναν να δουν την περίεργη αυτή επέμβαση. Όλα αυτά μέχρι να εντοπιστεί ο υπεύθυνος του πόνου στην κοιλιά του κυρίου. Όταν εντοπίστηκε και αφαιρέθηκε το χειρουργείο μετατράπηκε σε αμφιθέατρο.

Γιατροί και φοιτητές δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους, χειροκροτούσαν, σφύριζαν και όλοι έβγαλαν τα κινητά τους και άρχισαν να τραβάνε σκηνές από μέσα. Μάλιστα ένας γιατρός χαχανίζει και ακούγεται να λέει: «το ψάρι είναι ζωντανό, αλλά θα πρέπει να του κάνουμε ευθανασία»
Ο άνδρας τόνισε στους γιατρούς πως έβαλε το ψάρι μέσα του γιατί ήθελε να ζήσει μια φαντασίωση του, όμως εκείνο του γλύστρισε και μπήκε ολόκληρο μέσα. Σήμερα μέσω του δικηγόρου του υπέβαλε μήνυση κατά του πανεπιστημιακού νοσοκομείου για το γεγονός ότι το βίντεο της εγχείρησης του ανέβηκε στο διαδίκτυο.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

https://www.youtube.com/watch?v=343ATNWOVSM#t=15

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *