Πλησιάζει η ώρα της παγκόσμιας δικτατορίας – Πρόβα επιβολής στρατιωτικού νόμου στις ΗΠΑ

1Οι κάτοικοι σε δεκάδες πολιτείες στις ΗΠΑ τρομοκρατήθηκαν όταν είδαν ξαφνικά στις οθόνες των τηλεοράσεων τους ένα μήνυμα εκτάκτου ανάγκης το οποίο παρέμεινε για περίπου 10 λεπτά διακόπτοντας το πρόγραμμα.
Η δοκιμή του (Emergency Alert System ΕΑS) Συστήματος Συναγερμού Εκτάκτου Ανάγκης άρχισε την εκπομπή πριν το μεσημέρι της Δευτέρας, σε
εκατομμύρια τηλεοράσεις, σε δεκάδες πόλεις των ΗΠΑ.
Το ΕΑS είναι ειδικό τμήμα της FEMA (Federal Emergency Management Agency).
Πλήθος Αμερικανών εξέφρασε στα social media τις αντιδράσεις του εκφράζοντας από αμηχανία έως και πανικό δεδομένου ότι δεν υπήρχε πουθενά ένδειξη πως πρόκειται περί απλής δοκιμής.
Από 15 Ιουλίου έως 15 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με πληροφορίες του prisonplanet.gr θα διεξαχθούν σε δεκάδες πολιτείες των ΗΠΑ και σε εκατοντάδες πόλεις ασκήσεις από τη FEMA με τη συμμετοχή του στρατού και της αστυνομίας, κατά την οποία ο στρατός θα ελέγχει σπίτια, αυτοκίνητα και κάθε πολίτη.
Μάλιστα υπάρχει ιδιαίτερη προειδοποίηση προς τους συμμετέχοντες στην άσκηση σχετικά με τις πολιτείες του Τέξας και της Αϊόβα, ότι υπάρχει περίπτωση να δεχθούν αληθινά πυρά και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή, εφ’ όσον αυτές οι πολιτείες θεωρούνται εχθρικά προσκείμενες προς την γενικότερα ασκούμενη παρούσα πολιτική.

prisonplanet.gr

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *