Πώς έμοιαζαν οι μεγαλύτεροι stars της μουσικής στις πρώτες τους εμφανίσεις

Είναι ευρέως γνωστό ότι καλλιτέχνες όπως η Taylor Swift, η Selena Gomez και η Beyoncé κυριαρχούν στις κατατάξεις και τις λίστες με τις καλύτερα ντυμένες σταρ.

Αλλά, ας ξαναθυμηθούμε το πως έμοιαζαν κατά τις πρώτες ζωντανές εμφανίσεις τους, μία περίοδο προ των συνεργασιών με κορυφαίους στυλίστες και glam ομάδες.

Οι μεγαλύτεροι σταρς της μουσικής την “πρό-στυλίστα” εποχή

Selena Gomez, 2009
Η Selena και η παλιά μπάντας της, The Scene, τραγουδούν το “Falling Down” από το πρώτο της άλμπουμ Kiss & Tell, στο Dancing With the Stars, πίσω στο 2009. Τόσες πολλές πούλιες, τόσο λίγος χρόνος.

selena gomez
Getty

Taylor Swift, 2006
Σε μια από τις πρώτες τηλεοπτικές εμφανίσεις της, η Taylor Swift τραγουδά τον Εθνικό Ύμνο στο παιχνίδι Detroit Lions / Miami Dolphins, την Ημέρα των Ευχαριστιών το 2006, με την κιθάρα και τις old-school μπούκλες της.

Teylor Swift
Getty

Beyoncé, 1998
Εδώ είναι η B με τις Destiny’s Child σε μία από τις πρώτες παραστάσεις της μπάντας (αυτή ήταν στο Mountain View, Καλιφόρνια) από την περιοδεία τους -πίσω στο 1998, όταν τα κορίτσια φορούσαν ασορτί εμφανίσεις.

destiny's child
Getty

Rihanna, 2007
Η Rihanna τραγουδά στο Today Show τον Ιούνιο του 2007, φορώντας ένα μικρό, μεταλλικό φόρεμα που θα έκανε κάθε Barbie της δεκαετίας του ’90 να ζηλέψει. (Μόνο λίγους μήνες πριν ξεκινήσει την Good Girl Gone Bad περιοδεία της.)

rihanna
Getty

Lady Gaga, 2007
Το 2007, δύο ολόκληρα χρόνια πριν από την The Fame Ball περιοδεία, η Lady Gaga τραγουδά στο Lollapalooza, στο Σικάγο φορώντας ένα σουτιέν όμοιο με μπάλες ντίσκο. Πιθανότατα να το φορούσε και σήμερα.

lady gaga
Getty

Justin Timberlake, 1999
Τότε παλιά, όταν μας έκανε να καρδιοχτυπάμε, με τους NSYNC το 1999, ο Justin Timberlake τραγουδούσε στο Λας Βέγκας φορώντας αυτό το όλολευκό, σούπερ ευρύχωρο σύνολο.

nsync
Getty

Adele, 2007
Το 2007, η Adele έμοιαζε περισσότερο σαν μία λαική καλλιτέχνιδα, παρά σαν την αισθαντική τραγουδίστρια που γνωρίζουμε σήμερα. Εδώ τραγουδά στο Great Escape Festival στις 19 Μαΐου 2007, στο Brighton της Αγγλίας.

adele
Getty

Katy Perry, 2008
Το 2008, ένα χρόνο πριν από την πρώτη περιοδεία της, η Katy Perry φορούσε ένα ροζ φόρεμα με κοχύλια και βραχιόλια με φρούτα, σε μια παράσταση του μουσικού φεστιβάλ South West.

katy perry
Getty

Justin Bieber, 2007
Αυτή δεν είναι ακριβώς μια επαγγελματική παράσταση, αλλά αυτή η εικόνα του νεαρού Justin Bieber να τραγουδά στο δρόμο στον Καναδά περίπου το 2007, θα σας κάνει να λαχταράτε τις “Baby” ημέρες του.

justin bieber
Getty

Pink, 2002
Όταν ταξίδευε για την πρώτη περιοδεία της το 2002, η Pink τραγουδούσε με ανοιχτές φόρμες και ένα καυτό ροζ σουτιέν, και γιατί όχι;

pink
Getty

Ariana Grande, 2010
Το 2010, τρία χρόνια πριν από την πρώτη σόλο περιοδεία και ανάβαση της στο ποπ στερέωμα, η Ariana Grande τραγουδά με κατακόκκινα μαλλιά στη σειρά συναυλιών ipop! στο Century City, Καλιφόρνια.

ariana grande

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *