Πώς ο Γιώργος Μαζωνάκης έγινε η αιτία για το διαζύγιο πασίγνωστου ζευγαριού; [photo]

1Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και ο Κωνστναντίνος Κοροξενίδης αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους…
Έπειτα από δέκα χρόνια και δυο παιδιά, το ζευγάρι θέλησε να προχωρήσει μπροστά αλλά χωριστά. «Επειδή είµαι άνθρωπος που βλέπει πάντα τα πράγµατα θετικά, η λέξη «δύσκολο» δεν υπάρχει καν στο λεξιλόγιό µου. Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, το είδα ως µία πρόκληση για να επέλθει η αναγέννηση στην οικογένειά µου και να προχωρήσουµε –και ο Κωνσταντίνος και εγώ– ένα βήµα µπροστά.

Αυτή τη στιγµή, λοιπόν, είµαστε και οι δύο ελεύθεροι να συνεχίσουµε τη ζωή µας, να απελευθερωθούµε από τα δεσµά του γάµου, αλλά στην πραγµατικότητα να έρθουµε πολύ πιο κοντά. Μπορεί να ακούγεται οξύµωρο, αλλά από τότε που πήραµε µε τον Κωνσταντίνο την απόφαση να χωρίσουµε έχουµε έρθει πιο κοντά. Πραγµατικά, τώρα µε τον άντρα µου είµαστε καλύτερα από ποτέ. Είµαστε πιο ευτυχισµένοι» εξήγησε στο Οκ και συνέχισε: «Η πρώτη συζήτηση για το διαζύγιο έγινε περίπου πριν από έξι µήνες, όταν άρχισαν να υπάρχουν κάποιες εντάσεις που δηλητηρίαζαν τη σχέση µας. Με τον Κωνσταντίνο ερωτευτήκαµε παράφορα. Όταν λοιπόν καταλάβαµε ότι έχουµε πια διαφορετικά θέλω, πήραµε την απόφαση να χωρίσουµε. Βέβαια, πρακτικά αυτός ο χωρισµός δεν αλλάζει τίποτα στην καθηµερινότητά µας, γιατί έτσι κι αλλιώς ήµασταν ένα ζευγάρι που ζούσε αντισυµβατικά. Κάναµε χωριστά διακοπές, µέναµε για µεγάλα διαστήµατα ο ένας στο Ντουµπάι και ο άλλος στην Ελλάδα, οπότε δεν υπάρχει καµία διαφορά».
Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου θέλησε να επιστρέψει στην δουλειά της και εκεί κατάλαβε πως δεν μπορεί να συνδυάσει τα πάντα. «Αυτό που άλλαξε στη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο είναι ότι μου γεννήθηκε η επιθυμία να ξαναγυρίσω στη δουλειά μου, και αυτό ανέτρεψε όλα μου τα δεδομένα. Από εκεί που το επίκεντρο ήταν ο άντρας μου, τα παιδιά μου, η οικογένεια μας γενικότερα, ξαφνικά ένιωσα την ανάγκη να επιστρέψω οε κάτι που αγαπώ πάρα πολύ, που είναι το θέατρο.
Η επιθυμία μου αυτή έφερε κάποιες εντάσεις, μέχρι που συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούν να συνδυαστούν οι δύο ρόλοι. Εννοείτο ότι δεν ήταν μόνο αυτός ο λόγος. Κάποια στιγμή καταλάβαμε ότι σταματήσαμε να εξελισσόμαστε μαζί, κι ένας λόγος που δίνω αυτή τη συνέντευξη είναι γιατί θα ήθελα να περάσω το μήνυμα στις παντρεμένες γυναίκες που δεν το τολμούν ότι δεν υπάρχει λόγος να μένεις σε μια σχέση αν αισθάνεσαι μέσα σου ότι έχει τελειώσει.
Πρέπει να χωρίζεις. Μην ξεχνάς ότι ήμασταν δέκα χρόνια μαζί με τον Κωναταντίνο, οπότε δεν μπορούσαμε να είμαστε όπως στην αρχή. Πόσω μάλλον όταν και οι δύο είχαμε μάθει να ζούμε ανεξάρτητοι και ελεύθεροι. Με τον Κωνσταντίνο, ακόμα και όταν παντρευτήκαμε, δεν μέναμε στο ίδιο σπίτι. Όταν γεννήθηκε το πρώτο μας παιδί, ουσιαστικά αποφασίσαμε να συγκατοικήσουμε». Τέλος, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου αποκάλυψε ότι η πρώτη φορά που τσακώθηκε με τον σύζυγό της ήταν πέρυσι το καλοκαίρι εξαιτίας του Γιώργου Μαζωνάκη.
«Ο πρώτος μας μεγάλος τσακωμός έγινε εξαιτίας του Γιώργου Μαζωνάκη, Ήταν το προηγούμενο καλοκαίρι , ο Γιώργος θα έκανε μια εμφάνιση στη Μύκονο και είχα αποφασίσει να πάω. Αλλά την ίδια μέρα θα βάφτιζα ένα κοριτσάκι στην Αθήνα και είχα σκεφτεί να πάρω τη βραδινή πτήση, για τη Μύκονο και να μην πάω στο πάρτι που, θα ακολουθούσε. Όταν ο Κωνσταντίνος με είδε μετά το Μυστήριο να παίρνω την τσάντα μου και να αποχωρώ, έγινε χαμός. Τελικά δεν πήγα στη Μύκονο, αλλά ούτε και περάσαμε ωραία στο πάρτι της βάφτισης, οπότε θα μπορούσες να πεις ότι με τον Κωνσταντίνο χωρίσαμε εξαιτίας του Γιώργου Μαζωνάκη!»

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *